Καρολίν Κυριακοπούλου: Στο πλευρό ανθρώπων, με όραμα, όνειρα, τόλμη και γνώσεις

Γνωρίζοντας από μέσα το σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο, τα προβλήματα των νέων επιχειρηματιών, τις δυσκολίες, τα άγχη, τις αγωνίες θέλω να μοιραστώ την εμπειρία και τις γνώσεις. Θέλω να δουλέψω για να μπορώ να υποσχεθώ καλύτερες συνθήκες για όλους στην περιοχή των Αχαρνών όπου κατοικώ και δραστηριοποιούμαι. Επιθυμώ να βρω νέες μεθόδους επιτυχίας. Να εξασφαλίσω την πρόοδο στις επιχειρήσεις που ξεκινούν τώρα. Να δώσω κίνητρο σε όσους δεν τολμούν. Να υποστηρίξω όσους είναι στην μέση της εξέλιξης τους.
Ως γυναίκα, μητέρα και επιχειρηματίας που τα καταφέρνει σε δύσκολους καιρούς με κόπο και θυσίες σηκώνω τα μανίκια και υπόσχομαι να βάλω τα δυνατά μου για να αποδείξω πως σημασία δεν έχει σε ποια περιοχή δραστηριοποιείσαι, αν είσαι άνδρας ή γυναίκα, νέος ή έμπειρος επιχειρηματίας, αλλά σημασία έχει το πάθος να τα καταφέρεις.
Μέσα σε αυτό το πάθος υπάρχει και η σωστή επιλογή των ανθρώπων στην δημόσια διοίκηση και στα κοινά. Ανθρώπων με όραμα, όνειρα, τόλμη, γνώσεις. Ανθρώπων που δεν φοβούνται να εκτεθούν προσπαθώντας να εξασφαλίσουν ένα μέλλον όχι απλώς επιτυχημένο. Ένα μέλλον σίγουρο.
Αυτός είναι ο λόγος που στέκομαι στο πλευρό του Δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού για να διεκδικήσουμε όσο περισσότερα μπορούμε και στην επόμενη δημοτική περίοδο.

Η Καρολίν Κυριακοπούλου έχει σπουδάσει Οικονομική των Επιχειρήσεων και Λογιστική αποφοιτώντας με άριστα. Εργάζεται ως Event manager & Sales director στο κτήμα Le Chevalier και το Le Chevalier Catering. Ο Όμιλος LeChevalier είναι μόνιμος συνεργάτης του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα» με την Καρολίν Κυριακοπούλου να αποτελεί το πιο πρόσφατο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός