Μαρία Φράγκου: Εμπιστεύομαι τις ικανότητες και την αυτοδιοικητική εμπειρία του Γιάννη Κασσαβού

Είναι γνωστό ότι ο Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός κατάφερε να βάλει και πάλι στο "παιχνίδι" τον Δήμο Αχαρνών, όσων αφορά στα έργα με την Περιφέρεια.
Στην προηγούμενη δημοτική περίοδο τα έργα του Δήμου Αχαρνών με τη Περιφέρεια Αττικής ήταν 500.000€, ενώ επί ημερών Κασσαβού τα έργα του Δήμου Αχαρνών με τη Περιφέρεια Αττικής αγγίζουν τα 16.361.000 €.
Έργα όπως η αποχέτευση στον Κόκκινο Μύλο, που την υπόσχονται διοικήσεις για πάνω από 30 χρόνια αλλά η διοίκηση Κασσαβού τα κατάφερε να το κάνει.
Επίσης, το μεγάλο έργο επισκευών και ενεργειακής αναβάθμισης 48 σχολικών κτιρίων αλλά και μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις.
Το σημαντικό ωστόσο είναι ότι αυτά τα έργα που υλοποιεί ο Δήμος Αχαρνών με την Περιφέρεια είναι έργα για οποία οι Μελέτες έχουν γίνει από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αχαρνών, αποδεικνύοντας περίτρανα τη δυναμική των στελεχών και υπαλλήλων του Δήμου Αχαρνών αλλά και τις ικανότητες και την αυτοδιοικητική εμπειρία του Γιάννη Κασσαβού.

Η Μαρία Φράγκου κατέχει τη θέση Διευθύνουσας Συμβούλου σε εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των εισαγωγών – εξαγωγών. Είναι παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών, ενώ πρόσφατα έχει αποκτήσει και 2 εγγόνια.


© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός