Γ. Πανταζής (Ιατρός): Με προγραμματισμό, σκληρή δουλειά και ανιδιοτέλεια μπορούμε...

Γιάννης. Πανταζής: Με προγραμματισμό, σκληρή δουλειά και ανιδιοτέλεια μπορούμε να αλλάξουμε τις Αχαρνές μαζί με τον Γιάννη Κασσαβό 
Στο πρόσωπο του Γιάννη Κασσαβού είδα κάτι που λείπει από το πολιτικό σκηνικό, το ενδιαφέρον για τον άνθρωπο, πρώτα και πάνω απ’ όλα!
Θα είμαι στο πλευρό του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές γιατί πιστεύω τόσο στον ίδιο και στο πάθος του να δημιουργήσει μία ανθρώπινη πόλη με κάθε κόστος, όσο όμως και στους συνεργάτες του.
Ο Δήμος Αχαρνών διαθέτει ένα πλούσιο ανθρώπινο δυναμικό που αξίζει τα καλύτερα.
Όλα όμως τα σχέδια για ένα καλύτερο αύριο μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με προγραμματισμό, σκληρή δουλειά και κυρίως ανιδιοτέλεια, χαρακτηριστικά στα οποία βασίζομαι στην επαγγελματική μου πορεία ως Γιατρός και είμαι βέβαιος ότι ο Γιάννης Κασσαβός ακολουθεί πιστά!

Ο Γιάννης Πανταζής, υπηρετεί ως Γιατρός στο Νοσοκομείο Γεννηματά. Κατάγεται από την Ήπειρο, είναι εκπαιδευτής Ιατρών Πρώτων Βοηθειών, παντρεμένος με την Αικατερίνη Δήμα και πατέρας ενός παιδιού. Έχει ενεργή συμμετοχή στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και βασικός στόχος στην ανάμιξη του με τα κοινά είναι να φανεί χρήσιμος στον συνάνθρωπο του και να προσφέρει σε τομείς όπως η προστασία της Δημόσιας Υγείας και η Κοινωνική Αλληλεγγύη.




© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός