Γιάννης Κασσαβός: Μαζί Σταθερά Μπροστά!

Γιάννης Κασσαβός: "Από την αρχή της θητεία μου ως Δήμαρχος Αχαρνών βασικός μου στόχος ήταν να βγάλω τον Δήμο Αχαρνών από την απομόνωση, από την αντίληψη ότι είναι η πίσω αυλή της Αττικής.
Να αντιμετωπίσω χρόνια προβλήματα και πρωτίστως την αδιαφορία της κεντρικής διοίκησης, με χαρακτηριστικότερη περίπτωση την εγκληματικότητα και την παραβατικότητα ορισμένων περιοχών του δήμου μας.
Να κατορθώσουμε μαζί με τους συνεργάτες μου μέσα στην ύφεση και την οικονομική κρίση της χώρας και με έναν Δήμο πνιγμένο σε χρέη και δάνεια, να βελτιώσουμε την καθημερινή ζωή όλων των πολιτών μας, χωρίς εξαιρέσεις.
Και ναι, πιστεύω και μπορώ και το αποδεικνύω ότι σε ένα βαθμό το πετύχαμε. Ως Δήμαρχος σε μια ιστορική πόλη που διαθέτει αστείρευτη δυναμική, διανύσαμε μια δημοτική περίοδο σε ένα περιβάλλον γεμάτο εμπόδια, περισσότερα από κάθε άλλη φορά.
Ζητώ να με κρίνετε αυστηρά και δίκαια, ως δικό σας άνθρωπο, που μόχθησε και δούλεψε για το κοινό καλό.
Να με συγκρίνετε με τους προηγούμενους, αλλά κυρίως να με συγκρίνετε με αυτούς που σήμερα τάζουν λαγούς με πετραχήλια, τους θιασώτες των μαγικών χαλιών και ραβδιών και τους υπερασπιστές του "Με τα λόγια, χτίζω ανώγεια και κατώγεια".
Να κρίνετε εμένα και να συγκρίνετε έργα και πρωτοβουλίες. Τι παραλάβαμε και που φτάσαμε.
Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές σας ζητώ να κρατήσουμε, όρθια, στέρεα και ακλόνητη τη γέφυρα εμπιστοσύνης που μαζί χτίσαμε το 2014.
Έχουμε πετύχει πολλά και έχουμε χαράξει ήδη την πορεία μας για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα
!"







● Βάλαμε τάξη στα οικονομικά του Δήμου Καλύπτουμε τις δανειακές υποχρεώσεις του Δήμου. Μειώσαμε 10% τα δημοτικά τέλη για όλους και τα μηδενίσαμε για ευπαθείς ομάδες πληθυσμού!

● Υλοποιήσαμε σημαντικά έργα υποδομών Στηριχθήκαμε στις δυνάμεις μας και καταφέραμε πολλά. Συνεχίζουμε για να αποκτήσουν οι συμπολίτες μας όσα δικαιούνται!

● Κανένας μόνος του στην κρίση Η επιβεβαίωση των προσπαθειών μας εδώ και 4 χρόνια αποτυπώνεται στην επιστημονική έρευνα του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών "Μάρκος Δραγούμης"
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός