Αναστασία Τασίδη: Είμαι με τον Γιάννη Κασσαβό γιατί τον εμπιστεύομαι!

Είναι μία νέα γυναίκα, μητέρα, μαχήτρια της ζωής, μία κοπέλα που αγαπά την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε και που αρνείται να δεχτεί αρνητικά σχόλια για τις Αχαρνές από τον οποιοδήποτε. Η Αναστασία Τασίδη ανήκει πλέον στην οικογένεια της παράταξης ΑχαρΝΑΙ - Ενεργοί Πολίτες, καθώς αποδέχτηκε την πρόσκληση – πρόκληση του Γιάννη Κασσαβού να σταθεί στο πλευρό του και να πολεμήσει για το όραμα μίας καλύτερης πόλης δίχως τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.
«Έχω μάθει να παλεύω για όλα όσα αξίζουν. Έχω δώσει μάχες, άλλοτε βγήκα νικήτρια, κι άλλοτε χαμένη. Όμως, αν δεν παλέψεις δεν θα μάθεις ποτέ το αποτέλεσμα της προσπάθειάς σου. Ο Γιάννης Κασσαβός αυτά τα 5 χρόνια πολέμησε με το κατεστημένο και βγήκε νικητής. Εμπιστεύομαι τον Γιάννη Κασσαβό και το όραμά του για την πόλη μας γιατί είδα την προσπάθειά του, τις πράξεις του και όχι τα «μεγάλα λόγια». Είμαι σίγουρη πως έχοντας δίπλα του μαχητικούς ανθρώπους που αγαπούν τις Αχαρνές όλες οι υπόλοιπες μάχες θα είναι πολύ πιο εύκολες και σίγουρα ακόμη πιο επωφελής για το μέλλον της πόλης μας» δήλωσε η Αναστασία Τασίδη.
Η Αναστασία Τασίδη είναι απόφοιτη ΤΕΕ, Υπάλληλος Διοίκησης, δραστηριοποιείται στις πωλήσεις 16 χρόνια, αλλά ταυτόχρονα είναι αθλήτρια πολεμικών τεχνών. Δεν ξεχνά την Ποντιακή της καταγωγή αντιθέτως με κάθε τρόπο παλεύει ώστε να διαδώσει και να διασώσει τα ήθη και τα έθιμα των προγόνων της για τους οποίους δηλώνει υπερήφανη!
.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός