Αλεξάνδρα Καμπουράκη: Μία γνήσια Κρητικιά μάνα δίπλα στην παράταξη ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες!

Στο άκουσμα και μόνο του ονόματος της η συγκίνηση που προκαλείται είναι δεδομένη ακόμη και για τους πιο σκληρούς. Η Αλεξάνδρα Καμπουράκη είναι από τις πιο γνωστές κυρίες των Αχαρνών, όχι μόνο για το πλούσιο κοινωνικό και πολιτιστικό της έργο, αλλά κυρίως για την δύναμη που απέδειξε όταν τόσο άδοξα έφυγε από την ζωή ο γιος της, ο χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών Νικόλας Καμπουράκης. 
Το πλήγμα τόσο για την οικογένειά της όσο όμως και για όλη την κοινωνία των Αχαρνών ήταν τεράστιο και το κενό που άφησε ο Νικόλας δυσαναπλήρωτο. Η Αλεξάνδρα Καμπουράκη, όμως, με Κρητική δύναμη συνεχίζει το πλούσιο έργο του Νικόλα, όπως εκείνος θα επιθυμούσε. Έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί ξανά με τα κοινά θέτοντας υποψηφιότητα με την Παράταξη ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες και Επικεφαλής τον Γιάννη Κασσαβό.
Η Αλεξάνδρα Καμπουράκη μεγάλωσε και ζει όπως χαρακτηριστικά η ίδια λέει από 7 ετών στα πόδια της Πάρνηθας. Ήταν επί 23 έτη ενεργό μέλος του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών αφού σκοπός ζωής για όλη την οικογένεια ήταν η διάδοση και διάσωση της πολιτιστικής κληρονομιάς της λεβεντογέννας Κρήτης, ενώ επί 10 χρόνια ασχολήθηκε ενεργά και με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγ. Παρασκευής. Σήμερα εργάζεται σε μία ιδιαίτερη, ευαίσθητη θέση, ως συνοδός παιδιών ΑμεΑ αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά πόσο αξίζει τέτοιοι άνθρωποι σαν αυτή την γυναίκα να βρίσκονται όχι μόνο στα κοινά αλλά στην ζωή όλων μας!
Ο Γιάννης Κασσαβός καλωσορίζει την Αλεξάνδρα Καμπουράκη στην παράταξη ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες!
.

© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός