Ο Πασχάλης Βραμπάκης στο πλευρό του Γιάννη Κασσαβού στις προσεχείς εκλογές

Ένας ακόμη γνωστός επαγγελματίας των Αχαρνών συστρατεύεται στο πλευρό του Γιάννη Κασσαβού, ο Πασχάλης Βραμπάκης ανήκει και επίσημα στην παράταξη ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες.
«Έχοντας ζήσει από κοντά μέσω του αείμνηστου πατέρα μου τι σημαίνει να προσπαθείς να λύσεις τα προβλήματα των συνδημοτών σου αποφάσισα να σταθώ στο πλευρό του Γιάννη Κασσαβού, καθώς θεωρώ πως είναι ο άνθρωπος εκείνος που πάλεψε να λύσει προβλήματα ετών. Τα κατάφερε και αυτήν προσπάθεια θα την καρπωθούν όλοι οι συνδημότες μου. Έργα που μπήκαν σε τροχιά υλοποίησης δεν πρέπει με την ψήφο μας να τα σταματήσουμε! Αντιθέτως, πρέπει στηρίζοντας τον Γιάννη Κασσαβό να στηρίξουμε την ανάπτυξη και τα έργα πνοής» δήλωσε ο Πασχάλης Βραμπάκης.
Ο Πασχάλης Βραμπάκης διατηρεί εργαστήριο μαρμαρογλυπτικής, είναι παντρεμένος με την Αφροδίτη Γκανατσούλα και πατέρας 2 παιδιών, ενώ είναι γιος του αείμνηστου τέως Αντιδημάρχου Νικόλαου Βραμπάκη, ενός εργατικού και ιδιαίτερα αγαπητού μέλους της τοπικής κοινωνίας που φεύγοντας από την ζωή άφησε ένα δυσαναπλήρωτο κενό πίσω του.
.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός