Βάλια Σκληρού: Οι νέοι έχουν φωνή στην παράταξη του Γιάννη Κασσαβού

Με νέους συνδημότες μας ενισχύεται η παράταξη ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες! Η νεαρή Βάλια (Βασιλική – Κατερίνα) Σκληρού ανήκει πλέον στην οικογένεια της παράταξης του Γιάννη Κασσαβού και θα είναι υποψήφια με τον συνδυασμό στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Η Βάλια Σκληρού είναι γέννημα θρέμμα των Αχαρνών, πατέρας της είναι ο Δημήτρης Σκληρός και μητέρα της η Καίτη Πουρνάρα. Είναι μία κοπέλα της διπλανής πόρτας που σπουδάζει στο ΤΕΙ Καβάλας Μηχανική Πληροφορικής όμως ταυτόχρονα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος, αποδεικνύοντας πως η εργασία δεν είναι άγνωστη λέξη για εκείνη, όπως άλλωστε και στα περισσότερα στελέχη της παράταξης ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες!
«Αποφάσισα πως θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά και την τοπική αυτοδιοίκηση γιατί θεωρώ πως αν οι νέοι άνθρωποι δεν έχουμε θέση σε όργανα που λαμβάνουν αποφάσεις για εμάς, για την καθημερινότητά μας, τότε δεν έχουμε δικαίωμα και να κρίνουμε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Ο «ωχαδελφισμός» δεν ήταν ποτέ νοοτροπία που ενέκρινα, αντιθέτως κατέκρινα πάντα! Συμμετέχοντας στις δημοτικές εκλογές του τόπου που γεννήθηκα και μεγάλωσα με τον συνδυασμό του Γιάννη Κασσαβού συμβάλλω στο να συνεχιστεί το έργο που ξεκίνησε πριν 5 χρόνια. Είμαι υπερήφανη που οι νέοι έχουν φωνή στην παράταξη του Γιάννη Κασσαβού» δήλωσε η Βάλια Σκληρού.

.

© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός