Ανακόλουθη με τις δεσμεύσεις της η Δημοτική Αρχή

Για ανακολουθία σε σχέση με τις προγραμματικές του δεσμεύσεις, κατηγόρησε τον Δήμαρχο Αχαρνών Παναγιώτη Φωτιάδη, ο Γιάννης Κασσαβός. "Τίποτα απ’ όσα αναφέρατε στο πρόγραμμα δεν έχει υλοποιηθεί. Που είναι τα Δημοτικά Ιατρεία, η στήριξη των ατόμων με αναπηρία, το Κέντρο Νεότητας, το ιδιόκτητο Μουσείο, το κολυμβητήριο και η Κινηματογραφική Λέσχη;" τόνισε, απαντώντας στον απολογισμό πεπραγμένων του Δημάρχου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Ιουλίου, ο Γιάννης Κασσαβός. Επεσήμανε ακόμη τραγικές παραλείψεις στον τομέα του περιβάλλοντος, που είχαν, όπως είπε, αποτέλεσμα να διασυρθεί ο Δήμος στα τηλεοπτικά κανάλια. "Πού είναι η φροντίδα για το περιβάλλον, η παραχώρηση δέντρων στους πολίτες για δενδροφύτευση; Αντί γι’ αυτά, έχουμε την επιβολή στο Δήμο, τσουχτερών προστίμων, ύψους 13 χιλ. ευρώ, από τη Νομαρχία, όπως συνέβη στους Σαράντα Μάρτυρες, ενώ έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του το Κτήμα Αμυγδαλέζας" υπογράμμισε.

Σκληρή κριτική άσκησε και για το θέμα της ανάδειξης του Αρχαίου Θεάτρου και κατήγγειλε αδιαφάνεια στις προσλήψεις προσωπικού, αναφέροντας ως παράδειγμα τον Αθλητικό Οργανισμό, όπου, όπως είπε, έχουν συναφθεί 45 συμβάσεις έργου. Σχετικά με τα περί νοικοκυρέματος του Δήμου, ανέφερε ότι η Διοίκηση έχει επιχορηγήσει με 850 χιλ. ευρώ τον Αχαρναϊκό, τη στιγμή που άλλα ερασιτεχνικά σωματεία της περιοχής, αναζητούν πόρους για να αποκτήσουν μια μπάλα.
"Μιλήσατε για νοικοκύρεμα και για αύξηση των εσόδων του Δήμου. Τότε γιατί είναι απλήρωτοι οι υπάλληλοι των Δημοτικών Επιχειρήσεων και οι προμηθευτές του Δήμου;" κατήγγειλε ο Γιάννης Κασσαβός, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι καμία από τις προτάσεις του Δήμου για χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι επιλέξιμη.

Τέλος, διαπίστωσε ότι, κανένας από τους μαζικούς φορείς της πόλης, δεν είναι ευχαριστημένος, από τα πεπραγμένα της σημερινής διοίκησης.
"Ο κόσμος θέλει Δήμαρχο διεκδικητικό, μαχητικό και ενωτικό και διαπιστώνουμε ότι σεις δεν διαθέτετε αυτά τα χαρακτηριστικά" κατέληξε απευθυνόμενος στον Παναγιώτη Φωτιάδη, ο Γιάννης Κασσαβός.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός