Πρόταση για ένταξη των Παιδικών Σταθμών του Δήμου σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα

Την ένταξη των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αχαρνών σε πρόγραμμα ανέγερσης ή επέκτασης παιδικών σταθμών αλλά και προμήθειας του βασικού εξοπλισμού τους, πρότεινε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Κίνησης «ΑχαρΝΑΙ - Ενεργοί Πολίτες», Γιάννης Κασσαβός.

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Κασσαβός το πρόγραμμα εντόπισε η Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής της Κίνησης "ΑχαρΝΑΙ - Ενεργοί Πολίτες" με επικεφαλής τον δικηγόρο Αναστάσιο Σάμιο.

Πρόκειται για πρόγραμμα που περιλαμβάνεται στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) Αττικής, για την περίοδο 2007-2013, στον άξονα προτεραιότητας 2 με τίτλο "Αειφόρος ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής" και κωδικό θεματικής προτεραιότητας (02.77.01.01), ο οποίος σχετίζεται με τις υποδομές φροντίδας παιδιών.Η έναρξη υποβολής προτάσεων άρχισε στις 19 Ιανουαρίου 2010.
"Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου στην Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής και ιδιαίτερα το Δικηγόρο Αναστάσιο Σάμιο (φωτό). Εύχομαι και ελπίζω να μην αγνοήσει και αυτή την φορά ο Δήμαρχος τις προτάσεις μας για συμμετοχή σε ένα Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα. Γιατί, δυστυχώς, το έχει πράξει πολλές φορές στο παρελθόν επί ζημία των δημοτών" τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κασσαβός.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός