www.acharnai.org …διαδικτυακή πρόσκληση – πρόκληση

Η κίνηση ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες, έχει αναρτήσει εδώ και λίγο καιρό τον διαδικτυακό τόπο www.acharnai.org, με σκοπό την αμφίδρομη επικοινωνία με τους δημότες των Αχαρνών. Το www.acharnai.org δεν είναι απλά ένα web site, όπου η κίνηση ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες θα δημοσιεύει τις απόψεις και θα κοινοποιεί τις δράσεις της.
Πρόκειται για έναν διαδικτυακό τόπο, ο οποίος βασίζεται σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, που σημαίνει ότι επιτρέπει στον κάθε ενδιαφερόμενο να γίνει μέλος του διαδικτυακού τόπου, να δημοσιεύσει τις δικές τους απόψεις και να ανταλλάξει σκέψεις και προβληματισμούς με τα υπόλοιπα μέλη.


Κάθε μέλος του www.acharnai.org, με την εγγραφή του, αποκτά δική τους προσωπική σελίδα υπό μορφή blog. Στο προσωπικό του blog λοιπόν, μπορεί να αναρτήσει τις απόψεις του και να μοιραστεί τις σκέψεις και τις ανησυχίες του για τη πόλη των Αχαρνών, καθώς επίσης να καταδείξει προβλήματα και να προτείνει λύσεις. Μάλιστα η πλατφόρμα του διαδικτυακού τόπου επιτρέπει σε κάθε μέλος μαζί με τα κείμενα, τη δημοσίευση φωτογραφιών και video.

Στην περιοχή "Συζητήσεις" ο κάθε επισκέπτης και φυσικά το κάθε μέλος του διαδικτυακού τόπου www.acharnai.org, μπορεί να συμμετάσχει σε συζητήσεις προκαθορισμένης θεματολογίας (forum) ή να προτείνει θεματολογία για να "ανοίξει" μια νέα συζήτηση. Οι προκαθορισμένες συζητήσεις (fora) προς το παρόν είναι οι εξής: "Οικιστικά Προβλήματα", "Αθλητισμός για όλους", "Νέες Τεχνολογίες", "Κυκλοφοριακή συμφόρηση", "Εγκληματικότητα" και "Κοινωνία των Αχαρνών".

Το www.acharnai.org συνεργάζεται επίσης - αναδημοσιεύοντας περιεχόμενο (RSS) - με τον δημοφιλή διαδικτυακό τόπο ΖΗΤΕΙΤΑΙ.GR. Έτσι ο επισκέπτης του www.acharnai.org μπορεί να ενημερωθεί άμεσα, για τρέχοντα εργασιακά θέματα και να δει προκηρύξεις θέσεων και αγγελίες, στον ευρύτερο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός