"Τρίποντο" από τον Κασσαβό: Υποψήφιος με την παράταξή του ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Γιάννης Καλαμπόκης


Μεγάλη επιτυχία του Γιάννη Κασσαβού και της παράταξής του θεωρείται η υποψηφιότητα του διεθνή καλαθοσφαιριστή Γιάννη Καλαμπόκη. Ο γνωστός καλαθοσφαιριστής είναι δημότης Αχαρνών και κάτοικος της συνοικίας Μπόσκιζα. Καλωσορίζοντάς τον επίσημα στην παράταξη, το απόγευμα της Κυριακής, 13 Ιουνίου, ο Γιάννης Κασσαβός επεσήμανε ότι ο Γιάννης Καλαμπόκης αποτελεί πρότυπο αθλητή και ανθρώπου.
«Η αδιαμφισβήτητη, λόγω της παρουσίας του στην Εθνική Ομάδα μπάσκετ και σε μεγάλους συλλόγους, αθλητική του αξία και εμπειρία, το ήθος του και κυρίως η διάθεσή του να ασχοληθεί με τους νέους, καθιστούν πολύτιμη τη συμμετοχή του στα δημοτικά μας πράγματα. Είμαι βέβαιος ότι έχει να προσφέρει πολλά στην τοπική κοινωνία», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος.




Από την πλευρά του ο Γιάννης Καλαμπόκης ευχαρίστησε το Γιάννη Κασσαβό και τα μέλη της παράταξης για την εγκάρδια υποδοχή τους. «Η διάθεσή μου να ασχοληθώ με τα κοινά πηγάζει από το γεγονός ότι είμαι κάτοικος του Δήμου Αχαρνών και επομένως έχω, συνδεθεί μαζί του. Η πρόταση του Γιάννη Κασσαβού να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ήταν για μένα τιμητική και ενδιαφέρουσα. Ο αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους και μέσα από αυτή την παραδοχή θα αναζητήσουμε κώδικα επικοινωνίας με τους νέους της περιοχής μας», πρόσθεσε ο Γιάννης Καλαμπόκης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ
Ένας μεγάλος μαχητής με τον Γιάννη Κασσαβό και τους Ενεργούς Πολίτες

Υπόδειγμα ανθρώπου που δουλεύει σκληρά για να πετύχει τους στόχους του είναι ο Γιάννης Kαλαμπόκης.
Είναι ένας από τους λίγους Έλληνες μπασκετμπολίστες που έχουν δουλέψει σε τέτοιο βαθμό και βελτιωθεί σταδιακά τα τελευταία χρόνια και σίγουρα αποτελεί μια απάντηση σε όσα ταλέντα επαναπαύθηκαν χωρίς να προπονηθούν σκληρά. Ίσως το ξεκίνημα από τις μικρές κατηγορίες και την Α2, στη συνέχεια, τον βοήθησε να χτίσει το χαρακτήρα του εργάτη που διατήρησε και στην υπόλοιπη καριέρα του, μέχρι τη σημερινή του παρουσία ανάμεσα στους καλύτερους Έλληνες μπασκετμπολίστες.


Ανέβηκε ένα- ένα τα σκαλοπάτια της καταξίωσης, έχοντας ως όπλο του την εργατικότητα και το πείσμα του και φρόντισε σε αυτήν την ανοδική διαδρομή του να πείσει τους πάντες ότι δικαιούται μια θέση ανάμεσα στους καλύτερους Έλληνες περιφερειακούς παίκτες. Ξεκίνησε από τους «Νέους Παλατιανής» και μετεγγράφηκε στο Παλαιό Φάληρο, το οποίο οδήγησε ως ο πολυτιμότερος παίκτης όλου του πρωταθλήματος της Α2, στην Α’ ΕΘΝΙΚΗ.
Συνέχισε με επιτυχία την καριέρα του σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Πανιώνιο. Αποκορύφωμα της προσπάθειάς του αποτελεί η κλήση του στην Εθνική Ομάδα, με την οποία κατέκτησε,πέρσι, το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Πέρασε επίσης για ένα διάστημα από το ιταλικό πρωτάθλημα, με τη ΒΕΝΕΤΤΟΝ TREVIZO.

Κορυφαία στιγμή της καριέρας του η μεγάλη νίκη του Πανιώνιου σε βάρος του Ολυμπιακού, στην 8η αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος, χάρη στην εξαιρετική παρουσία του Γιάννη Καλαμπόκη, ο οποίος πέτυχε 28 πόντους μοίρασε 2 ασίστ, μάζεψε 2 ριμπάουντ, είχε 2 κλεψίματα, αλλά και μία τάπα, με αποτέλεσμα να συγκέντρωση την προτίμηση των εκπροσώπων των ΜΜΕ και να αναδειχτεί σε πολυτιμότερο παίκτη της αγωνιστικής. Με το Γιάννη Κασσαβό τον ενώνει η θέληση, το πάθος και η προσήλωση στο στόχο. Κοινό χαρακτηριστικό τους ότι ανεβαίνουν χάρη στην εργατικότητα και το πείσμα τους ένα-ένα τα σκαλιά, για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.


O πολύπλευρος Γιάννης Καλαμπόκης

Οι περισσότεροι γνωρίζουν το Γιάννη Καλαμπόκη, ως ένα από τους καλύτερους Έλληνες μπασκετμπολίστες. Λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν ότι άρχισε την καριέρα του στην ερασιτεχνική ομάδα «Νέοι Παλατιανής», στο Ίλιον, όπου κατοικούσε με τους γονείς του. Πολύ λιγότεροι γνωρίζουν ότι εκτός από το μπάσκετ που είναι η μεγάλη του αγάπη, λατρεύει τη μουσική στην οποία μάλιστα αφιέρωσε μεγάλο χρόνο από τις σπουδές του, αφού φοίτησε για εφτά χρόνια στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Σπουδάζει επίσης οικονομικά, ωστόσο αναγκάστηκε να διακόψει τις σπουδές του , λόγω των μετεγγραφών του εκτός Αθηνών. Είναι παντρεμένος με την Παναγιώτα Μαραγκού και μένουν στη συνοικία Μπόσκιζα των Αχαρνών
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός