Με το Γιάννη Κασσαβό και τους Ενεργούς Πολίτες και ο Χρήστος Σαββουλίδης

 Την υποψηφιότητά του με την Κίνηση «ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες» και υποψήφιο Δήμαρχο το Γιάννη Κασσαβό, ανακοίνωσε ο Χρήστος Σαββουλίδης. Ο Χρήστος Σαββουλίδης είναι μαχόμενος πολίτης των Αχαρνών και εργάζεται στο Δήμο Ηρακλείου. Καλωσορίζοντάς τον στην παράταξη, ο Γιάννης Κασσαβός τόνισε ότι ο Χρήστος Σαββουλίδης, προέρχεται από τα σπλάγχνα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αφού όχι μόνο εργάζεται στο Δήμο Ηρακλείου, αλλά και είναι ταμίας του Σωματείου των εργαζομένων. «Παρακολουθεί επίσης από πολύ κοντά τα θέματα του Δήμου Αχαρνών και ήταν το 1998, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αχαρνών. Είμαι βέβαιος ότι με τις θέσεις και τις προτάσεις του θα μας βοηθήσει να δρομολογήσουμε μια άλλη πορεία για το Δήμο μας», υπογράμμισε ο Γιάννης Κασσαβός.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Σαββουλίδης ευχαρίστησε τον επικεφαλής της Κίνησης «ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες» για τα καλά του λόγια. «Πιστεύω απόλυτα στις ιδέες, το όραμα και τις δυνατότητές του. Είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία, στόχους και δυναμική. Δίνει τη δυνατότητα να εκφράζουν οι συνεργάτες του τις απόψεις τους και να προτείνουν ιδέες και λύσεις, οι οποίες μετουσιώνονται από κοινού σε αποφάσεις. Βλέπω στο πρόσωπο του Γιάννη Κασσαβού τον ιδανικό Δήμαρχο, ο οποίος θα καταφέρει να οδηγήσει τις Αχαρνές σε ένα καλύτερο μέλλον», τόνισε ο Χρήστος Σαββουλίδης.



ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗ

Ο Χρήστος Σαββουλίδης γεννήθηκε στο Καζαχστάν, αλλά κατοικεί εδώ και 33 χρόνια στις Αχαρνές και συγκεκριμένα στη Αυλίζα. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Αχαρνών και εν συνεχεία πήρε δίπλωμα λογιστικής. Εργάζεται στο Δήμο Ηρακλείου. Ασχολείται με το Διαδίκτυο και τον συνδικαλισμό και είναι Ταμίας στο Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Ηρακλείου. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός