Ο Δήμαρχος είναι απλός παρατηρητής των εξελίξεων στο Σχέδιο Πόλης

ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΩΤΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ "ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες" στη Γενική Συνέλευση του οικισμού των Ξενοδοχοϋπαλλήλων
Ολιγωρία στην υπόθεση της ένταξης του οικισμού των Ξενοδοχοϋπαλλήλων στο Σχέδιο πόλης, καταλόγισε στο Δήμαρχο Αχαρνών Παναγιώτη Φωτιάδη, ο επικεφαλής της Κίνησης «ΑχαρΝΑΙ- Ενεργοί Πολίτες» και υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός. Μιλώντας στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου της περιοχής, ο Γιάννης Κασσαβός τόνισε ότι ο Δήμαρχος όχι μόνο δεν μπαίνει μπροστά για την διεκδίκηση των αιτημάτων των κατοίκων, αλλά τα παρακολουθεί σαν απλός παρατηρητής. «Ο Δήμαρχος παραιτείται χωρίς διεκδίκηση από τα σημαντικά αιτήματα των κατοίκων, όπως η ένταξη στο σχέδιο της περιοχής που βρίσκεται κάτω από το δίκτυο υψηλής τάσης της ΔΕΗ και η απόσταση της πρασιάς των οικοπέδων από τον κεντρικό άξονα του παραδρόμου της Λεωφόρου Κύμης. Μετά από τριάμιση χρόνια στη Διοίκηση του Δήμου, συμφωνεί με το ΥΠΕΧΩΔΕ να μην ενταχθούν στο σχέδιο τα οικόπεδα κάτω από τους πυλώνες, ενώ για την πρασιά στηρίζει τα πάντα σε μια συνάντηση που, όπως λέει, ΘΑ κάνει με τον Υφυπουργό Θάνο Μωραϊτη. Μόνο που ο Δήμαρχος αγνοεί πως το αίτημα των κατοίκων για ένταξη στο σχέδιο πόλης εκκρεμεί πριν από τη γέννηση του Θάνου Μωραϊτη, ο οποίος είναι σήμερα σαρανταδύο ετών», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κασσαβός.

Κατηγόρησε ακόμα για ασυνέπεια τη σημερινή Διοίκηση του Δήμου, η οποία, όπως είπε, διαβεβαίωνε τους κατοίκους ότι θα αγωνισθεί να χαρακτηρισθούν πράσινο οι ιδιοκτησίες που βρίσκονται κάτω από τους πυλώνες και ότι εν συνεχεία, οι ιδιοκτήτες τους θα αποκατασταθούν με την παραχώρηση νέων οικοπέδων, μέσα στην ίδια πολεοδομική ενότητα.

Τέλος, συνέστησε στους κατοίκους να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, διεκδικώντας δυναμικά την επίλυση των προβλημάτων στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Προθυμοποιήθηκε μάλιστα να ζητήσει ο ίδιος συνάντηση από τον Υφυπουργό και φυσικά να συνοδεύσει τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στη συνάντηση. «Σε κάθε περίπτωση θα είμαι στο πλευρό σας, όπως άλλωστε έκανα πάντα, στηρίζοντας με την ψήφο και το λόγο μου τα αιτήματά σας στο Δημοτικό Συμβούλιο», κατέληξε ο Γιάννης Κασσαβός.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός