Με το Γιάννη Κασσαβό και τους Ενεργούς Πολίτες και ο Λάμπης Πέκος

 Την υποψηφιότητα του Λάμπη Πέκου παρουσίασε επίσημα, την περασμένη εβδομάδα, ο επικεφαλής της Κίνησης «ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες», Γιάννης Κασσαβός. «Ο Λάμπης Πέκος ανήκει στην ομάδα των νέων παιδιών, που δίνει τη δυνατότητα στην παράταξή μας να αφουγκράζεται τη νέα γενιά. Μια γενιά που έχει την ικανότητα να πάρει τις τύχες της πόλης στα χέρια της. Αρκεί να δείξουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές της. Καλωσορίζουμε επίσημα τον Λάμπη Πέκο στην παράταξή μας, γιατί μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά του συνδυασμού μας εκφράζουν έμπρακτα τη θέση μας ότι η εργαζόμενη νεολαία του Δήμου μας πρέπει να πάρει ενεργά μέρος στα κοινά», τόνισε ο Γιάννης Κασσαβός.

Από την πλευρά του ο Λάμπης Πέκος ευχαρίστησε το Γιάννη Κασσαβό για τα καλά του λόγια και τον διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την εκλογική επιτυχία της παράταξης.
«Από την πρώτη στιγμή είδα ότι η παράταξη έχει σχέδιο και οργάνωση. Η ανταπόκριση του κόσμου με κάνει να αισιοδοξώ ότι θα δώσει την ευκαιρία στο συνδυασμό μας να δρομολογήσει μια νέα πορεία για τις Αχαρνές», τόνισε ο Λάμπης Πέκος.

Γεννήθηκε στη Ρωσία αλλά κατοικεί στις Αχαρνές από επτά ετών. Τελείωσε το Λύκειο και σπούδασε ψυκτικός. Του αρέσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και αγωνίσθηκε, ως ποδοσφαιριστής στον Αετό Μενιδίου. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Είναι μνηστευμένος με την Άννα Μιστοφίδη.

© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός