Με το Γιάννη Κασσαβό και τους Ενεργούς Πολίτες ο Γιάννης Αργυρός

Tην προσχώρηση του Γιάννη Αργυρού στην παράταξη «ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες», ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός. Παρουσιάζοντας τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο ο Γιάννης Κασσαβός τόνισε ότι πρόκειται για έναν αξιόλογο νέο άνθρωπο και επιστήμονα ο οποίος μπορεί να συμβάλει με τις απόψεις του στη χάραξη μιας νέας πορείας για την πόλη. « Ο Γιάννης Αργυρός διαθέτει την επιστημονική γνώση αλλά και το ήθος για να υπηρετήσει το όραμα της παράταξής μας για τις Αχαρνές», τόνισε ο Γιάννης Κασσαβός.
Απαντώντας ο Γιάννης Αργυρός ευχαρίστησε το Γιάννη Κασσαβό για τα καλά του λόγια και διαβεβαίωσε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για την επιτυχία της παράταξης στις εκλογές.

« Έχουμε το πρόγραμμα αλλά και τις δυνατότητες να συσπειρώσουμε τον κόσμο, ώστε να προχωρήσουμε μπροστά, γυρίζοντας σελίδα», τόνισε ο Γιάννης Αργυρός.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 
Ο Γιάννης Αργυρός γεννήθηκε και κατοικεί στις Αχαρνές. Αποφοίτησε από το 4ο Γενικό Λύκειο Αχαρνών και σπούδασε οικονομικά. Διαθέτει σύγχρονο και οργανωμένο λογιστικό γραφείο. Μιλάει αγγλικά και γνωρίζει τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός