Με τον Γιάννη Κασσαβό και ο Στέλιος Ελευθεριάδης

 Νέα σημαντική υποψηφιότητα για την παράταξη του Γιάννη Κασσαβού, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τον πρώην Αντιδήμαρχο και νυν Δημοτικό Σύμβουλο, Στέλιο Ελευθεριάδη. Αμέσως μετά την επίσημη παρουσίασή του από το Γιάννη Κασσαβό, ο Στέλιος Ελευθεριάδης έκανε την παρακάτω δήλωση.

«Η πόλη μας αντιμετωπίζει μεγάλα και δυσεπίλυτα προβλήματα. Χρειάζεται από όλους μας αγώνας για να δώσουμε τέλος στη στασιμότητα και τη μιζέρια. Χρειάζεται ενότητα και συλλογική προσπάθεια.Πιστεύω ότι ο Γιάννης Κασσαβός έχει την εμπειρία και τη γνώση να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας. Η παράταξή του διαθέτει επίσης το κατάλληλο δυναμικό για να τη στηρίξει και να τη φέρει σε πέρας με επιτυχία. Αισιοδοξώ ότι από την επομένη των εκλογών ξεκινάει μια νέα πορεία για τις Αχαρνές, με Δήμαρχο το Γιάννη Κασσαβό και συμπαραστάτη όλο το λαό της πόλης μας. Γιατί οι πολίτες των Αχαρνών αξίζουν περισσότερα».


O Στέλιος Ελευθεριάδης είναι στο επάγγελμα Εργοδηγός ηλεκτρολόγος και γεννήθηκε στις Αχαρνές, από πατέρα Πόντιο και μητέρα Μενιδιάτισσα. Εκλέγεται για 8 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος και έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος στη Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Αχαρνών, Πρόεδρος στον 6ο παιδικό Σταθμό και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός