Όχι στην αύξηση των τροφείων των Παιδικών Σταθμών

Την αντίθεσή του στην αύξηση των τροφείων στους παιδικούς σταθμούς κατά 100% που πρότεινε και ψήφισε η δημοτική αρχή εξέφρασε ο επικεφαλής της παράταξης "ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες" Γιάννης Κασσαβός. Η Δημοτική Αρχή αναφέρθηκε σε μεγάλα κόστη και σπατάλες στη λειτουργία των παιδικών σταθμών με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την αγορά 2,5 ευρώ το κιλό το ψωμί. Οι συγκεκριμένες προμήθειες είναι από την εποχή που δήμαρχος ήταν ο Παναγιώτης Φωτιάδης και ισχύουν μέχρι και σήμερα. Πιστή στις προεκλογικές της δεσμεύσεις, η παράταξη «ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες», δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις κοινωνικές δομές, διαφώνησε με την συγκεκριμένη πρόταση.
Ο κ. Κασσαβός πρότεινε στη δημοτική αρχή να κάνει διαγωνισμούς για όλες τις αγορές, με σκοπό να μειωθεί το κόστος και παράλληλα να υπάρξει οικιοθελής μεταφορά υπαλλήλων στους παιδικούς σταθμούς, έτσι ώστε να αυξηθεί και η ποιότητα των παρερχόμενων υπηρεσιών.
"Η εποχή είναι δύσκολη για όλο τον κόσμο, ο οποίος αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις βασικές του υποχρεώσεις. Τώρα είναι ακόμα πιο επιβεβλημένο να δείξει ο Δήμος το κοινωνικό του πρόσωπο. Κάντε τις κινήσεις που σας είπα και θα δείτε ότι δεν θα χρειαστεί να κάνετε τόσο μεγάλη αύξηση" τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσαβός.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες» Παναγιώτης Πολυμενέας λαμβάνοντας το λόγo ανέφερε τα εξής: "Άλλα λέγατε προεκλογικά και άλλα κάνετε σήμερα. Δεν είναι δυνατόν να κάνετε 100% αύξηση στα τροφεία. Οι πολίτες στενάζουν. Πάρτε πίσω αυτό το αντικοινωνικό μέτρο".
Τελικά με τις ψήφους της δημοτικής αρχής ψηφίστηκε η πρόταση του δημάρχου Σωτήρη Ντούρου για αύξηση 100% των τελών και μειοψήφησε η πρόταση του Γιάννη Κασσαβού.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός