Ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων εντός των γηπέδων για όσους δίνουν αγώνα… εκτός των γηπέδων

Οι παλαίμαχοι της ομάδας Αχαρναϊκού, της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και η ομάδα των Ηθοποιών συμμετείχαν σε τουρνουά ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικούς σκοπούς και πιο συγκεκριμένα για να μαζευτούν τρόφιμα και φάρμακα για ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Την πρωτοβουλία ανέλαβαν οι παλαίμαχοι της ομάδας της πόλης μας, του Αχαρναϊκού και ο πρόεδρος της κ. Δημήτρης Σαρλής.

Το χορτάρι του γηπέδου στις Κάτω Αχαρνές φιλοξένησε ονόματα που έχουν αφήσει εποχή στα ελληνικά γήπεδα, όπως οι:
Νεστορίδης, Κωνσταντίνου, Καραγκιοζόπουλος, Αρδίζογλου, Γεωργιάδης, Γεωργαμλής, αλλά και ποδοσφαιριστών που άφησαν εποχή στον Αχαρναϊκό, όπως ο Τομάρας και ο Μαρίνης.
Για την ιστορία, διεξήχθησαν 4 αγώνες των 30 λεπτών με τα αποτελέσματα να διαμορφώνονται ως εξής:
- Αχαρναϊκός - ΑΕΚ 1-0 (29' Καραμάνης)
- Ηθοποιοί - Παναθηναϊκός 4-0 (7', 20' και 27' Παϊκόπουλος, 24' Γ. Αϊβάζης)
- ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-0 (8' Πυθαρούλης) και
-Αχαρναϊκός – Ηθοποιοί (τελικός) 1-0 (15' Κρητικός).

Ο επικεφαλής της παράταξης ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες κ. Γιάννης Κασσαβός, υποστήριξε από την πρώτη στιγμή την πρωτοβουλία ανθρωπιάς των παλαιμάχων του Αχαρναϊκού και μετά την ολοκλήρωση των αγώνων ανέλαβε τις απονομές και τιμητικές βραβεύσεις.
Με την ευκαιρία του "αγώνα αλληλεγγύης" των παλαίμαχων του Αχαρναϊκού ο επικεφαλής της παράταξης ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε:

"Οι άνθρωποι που εδώ και χρόνια έχουν δώσει αμέτρητους αγώνες εντός των γηπέδων, μαζεύονται και ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν τρόφιμα και φάρμακα σε όσους δίνουν τον δικό τους αγώνα… εκτός των γηπέδων.
Η πρωτοβουλία αλληλεγγύης των μελών των παλαιμάχων του Αχαρναϊκού και του προέδρου τους κ. Δημήτρη Σαρλή, είναι καθ΄όλα, αξιέπαινη και ελπίζω να βρει μιμητές
".
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός