Η νέα ιστοσελίδα της παράταξης ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες

www.acharnai.org | www.kassavos.gr
Η παράταξη μας απέκτησε νέα και ανανεωμένη ιστοσελίδα, πλήρως δυναμική και διαδραστική, ικανή να αποτελέσει ένα εργαλείο, ενημέρωσης και διαβούλευσης.

Το Internet για εμάς, δεν είναι μόνο ένα κανάλι επικοινωνίας. Είναι ένα μέσο έκφρασης, είναι τρόπος λειτουργίας, ένα καθημερινό εργαλείο πληροφόρησης.

Η ανανεωμένη ιστοσελίδα της παράταξης ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες περιλαμβάνει καταρχάς όλα όσα έχει κάνει η παράταξη από ιδρύσεως της, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων, την ιδρυτική διακήρυξη (2009), τις υπογραφές για τη σύσταση της παράταξης, τις πρώτες δημοσιεύσεις κ.ά. Περιλαμβάνει φυσικά, όλη τη δραστηριότητα της παράταξης κατά την πρώτη της εκλογική δοκιμασία, στις Δημοτικές εκλογές 2010. Έτσι ο επισκέπτης μπορεί να βρει, τις προεκλογικές καμπάνιες και συγκεντρώσεις, την αρθρογραφία, το δημόσιο διάλογο, καθώς επίσης και το Πρόγραμμα της παράταξης για τις Δημοτικές Εκλογές 2010, το οποίο είχε χαρακτηριστεί από τους ειδικούς ως το πιο πλήρες και εμπεριστατωμένο.



Περιέχει επίσης, την αντιπολιτευτική δραστηριότητα της παράταξης, όπως οι ανακοινώσεις, τα Δελτία Τύπου αλλά και οι παρεμβάσεις και προτάσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών

Στα αμέσως επόμενα σχέδια μας είναι η διαμόρφωση των θέσεων και των βασικών αρχών της παράταξης, όπως αυτές θα διαμορφωθούν από τα όργανα σχεδιασμού και πολιτικού προβληματισμού για τις Δημοτικές Εκλογές 2014.

Οι θέσεις και οι βασικές αρχές σε συνδυασμό με τις προτάσεις από την ανοιχτή διαβούλευση θα αποτελέσουν τη βάση για το νέο Πρόγραμμα της παράταξης για τις Αχαρνές.

Εκτός από την ενημέρωση για τις δραστηριότητες της παράταξης  και το Βήμα Ανοιχτής Διαβούλευσης, ο επισκέπτης θα βρει χρήσιμες πληροφορίες για την καθημερινότητα των δημοτών όπως:
Δυναμικό ημερολόγιο εκδηλώσεων, ανασκόπηση ειδησεογραφικών τοπικών ιστοσελίδωνανακοινώσεις των τοπικών συλλόγων κ.ά.


Με την ευκαιρία έναρξης της λειτουργίας της νέας ιστοσελίδας ο επικεφαλής της παράταξης ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες και υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών, κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε:
"Από ιδρύσεως της, η παράταξη ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες, έχει χρησιμοποιήσει τα διαδικτυακά μέσα για να απευθυνθεί στους πολίτες των Αχαρνών.
Για εμάς η Κοινωνία της  Πληροφορίας και του Διαδικτύου δεν είναι ο στόχος, αλλά η αφετηρία ".
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός