Κέντρο Πολιτισμού η Εύξεινη Λέσχη Αχαρνών ο "Καπετάν Ευκλείδης"

Να χαρακτηρισθεί η 19η Μαΐου Ημέρα Μνήμης, αντίστοιχη με τις Εθνικές Επετείους της 25ης Μαρτίου και της 28ης Οκτωβρίου, ζήτησε από το βήμα της Εύξεινης Λέσχης Αχαρνών "Καπετάν Ευκλείδης", ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες" και υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός.

Mε αφορμή την παρουσία του στην εκδήλωση του Συλλόγου για την κοπή της πίτας, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, 2 Φεβρουαρίου, δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Πρόεδρο Γιώργο Μωυσιάδη και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, επειδή, όπως είπε, η Εύξεινη Λέσχη αποτελεί Κέντρο Πολιτισμού και διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους με το λόγο και την ψήφο του στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Συγκινητική ήταν εξάλλου, η αναφορά του στα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων που ανήγειραν το κτίριο της Εύξεινης Λέσχης χαρακτηρίζοντάς τα, εμπνευσμένα.



Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες" και υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός παραβρέθηκε στην εκδήλωση του Συλλόγου για την κοπή της πίτας,
συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός