Επιβεβλημένη και άμεση η αναβάθμιση των υπηρεσιών του ΙΚΑ Αχαρνών

Ο κ. Κασσαβός  συνοδευόμενος από υποψήφιους
δημοτικούς συμβούλους, με τον Διευθυντή του
υποκαταστήματος του ΙΚΑ κ. Ζαγανά Δημήτρη
Επίσκεψη στο τοπικό υποκατάστημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Αχαρνών, πραγματοποίησε ο επικεφαλής της παράταξης ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες και υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς σύμβουλους της παράταξης.
Ο κ. Κασσαβός επισκέφτηκε τις διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ και ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του υποκαταστήματος ΙΚΑ κ. Ζαγανά Δημήτρη, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε τα Ιατρεία του ΠΕΔΥ – ΕΟΠΥΥ, όπου ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του ΠΕΔΥ – ΕΟΠΥΥ κ. Αναστάσιο Τύπου.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός,  ενημερώθηκε διεξοδικά, για τα προβλήματα των υπηρεσιών και κυρίως για αυτά που έχουν άμεση σχέση με τους συναλλασσόμενους δημότες, όπως  η στελέχωση των ιατρείων με όλες τις ειδικότητες, η άμεση λειτουργία του μικροβιολογικού εργαστηρίου κ.ά. Ένα επίσης σημαντικό θέμα που απασχολεί όσους επισκέπτονται το ΙΚΑ είναι η πρόσβαση. Η συγκοινωνιακή σύνδεση του ΙΚΑ με τον αστικό ιστό της πόλης των Αχαρνών πρέπει να είναι συνεχής, τακτική και να καλύπτει όλες τις περιοχές των Αχαρνών και σε αυτό θα πρέπει να συνδράμει και ο Δήμος (δημοτική συγκοινωνία).
Με αφορμή την επίσκεψη στο ΙΚΑ Αχαρνών ο κ. Κασσαβός δήλωσε: 
"Το ΙΚΑ Αχαρνών εξυπηρετεί καθημερινά τις ασφαλιστικές και ιατρικές υποθέσεις πολλών συμπολιτών μας και είναι χρέος της Πολιτείας και αλλά της δημοτικής αρχής να εξασφαλίσουν ποιοτικές υπηρεσίες, ιατρικής φροντίδας και εξυπηρέτησης. Οι συμπολίτες μας πρέπει να έχουν εύκολη πρόσβαση στο χώρο των υπηρεσιών του ΙΚΑ και να εξυπηρετούνται άμεσα στις υποθέσεις ή τα περιστατικά τους. Οι διοικητικές και ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρει το ΙΚΑ Αχαρνών θα πρέπει να αποτελέσουν ένα πολύτιμο σύμμαχο στην εφαρμογή πολιτικών κοινωνικής πρόνοιας". 
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός