Γιάννης Κασσαβός: Κεντρική Ομιλία

Φίλες και φίλοι,
Απόψε είμαστε εδώ για να ενώσουμε τις φωνές μας και να στείλουμε μήνυμα αισιοδοξίας και αλληλεγγύης
Μήνυμα νίκης στους δημότες των Αχαρνών που δοκιμάζονται σκληρά τα τελευταία χρόνια.
Τους καλούμε όλους να σταθούν δίπλα μας  να παλέψουν μαζί μας για να ζωντανέψουμε ξανά τις πόλεις μας. Να κερδίσουμε πίσω τη ζωή μας να διασφαλίσουμε το μέλλον των παιδιών μας.

Όταν το 2010 ξεκινήσαμε την πορεία μας για να αλλάξουμε την Πόλη, πολλοί ήταν εκείνοι που δεν πίστεψαν στη δύναμη μας πολλοί ήταν εκείνοι που αμφισβήτησαν τις προθέσεις μας.

Εμείς όμως, δεν λυγίσαμε. Παραμείναμε ακλόνητοι στην ανεξάρτητη και αυτόνομη ΠΟΡΕΙΑ μας.
ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΙΣΤΟΙ στις ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ μας ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΣΑΜΕ ΟΛΕΣ τις ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ότι ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΑΜΕ.

ΚΑΙ σήμερα στεκόμαστε μπροστά σας, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ μας

Τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια, η παράταξη μας έδωσε έναν μεγάλο αγώνα στο Δημοτικό Συμβούλιο. ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ του Δήμου μας. Τιμήσαμε την ψήφο των συμπολιτών μας. Ήμασταν ΠΑΡΟΝ με προτάσεις και λύσεις ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ της ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.  

Δε λείψαμε ούτε μία ημέρα από το πλευρό του συνδημότη.
ΕΘΕΣΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΜΟΥ ως ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ της ΠΟΛΗΣ,
ΣΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΡΩΝ από ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ των ενεργοβορων σχολικών κτιρίων σε ευρωπαϊκά προγράμματα όπως ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΔΚΝΑ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ 600.000 ΕΥΡΩ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ από το πρόγραμμα Life.
Δυστυχώς όμως, ΜΑΤΑΙΟΣ ΚΟΠΟΣ. ΒΡΗΚΑ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ.

Η απερχόμενη διοίκηση προέταξε το μικροκομματικό συμφέρον, θυσιάζοντας το μακροπρόθεσμο συμφέρον της πόλης. Δυστυχώς, ΤΡΕΙΣΙΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, τίποτα δεν ΑΛΛΑΞΕ πότε ξανά ο δήμος μας δεν γνώρισε μεγαλύτερη εγκατάλειψη και παρακμή. ΚΑΙ αυτό είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ,

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ,
Ο Δήμος Αχαρνών, ένας από τους αρχαιότερους και ιστορικότερους δήμους της χώρας, με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, τεράστιες και ανεκμετάλλευτες εκτάσεις, μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης, με το υψηλότερο ποσοστό νέων ανθρώπων, να βρίσκεται σήμερα σε απόλυτο τέλμα.

Γύρω μας, καθημερινά, βλέπουμε ανθρώπους σε απόγνωση Ηλικιωμένους που φοβούνται το αύριο οικογενειάρχες απελπισμένους γιατί τους λείπουν τα απαραίτητα Νέους που έχουν σταματήσει να ελπίζουν.

ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΑΠΡΑΞΙΑ είναι ΤΑ ΤΡΙΑ "Α", που ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ μας ΣΗΜΕΡΑ. Η πόλη ρήμαξε. Οι γειτονιές και οι συνοικίες εγκαταλείφθηκαν. Τα κρούσματα εγκληματικότητας πολλαπλασιάστηκαν. Στασιμότητα και εγκατάλειψη παντού.
Κανένα νέο έργο δεν ξεκίνησε.

ΚΑΙ ΡΩΤΩ: ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ αυτή ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ;
Ως ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ αυτή ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;

ΦΙΛΟΙ Δημότες,
Σας κοιτώ στα μάτια γιατί ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ από ΕΣΑΣ. ΑΥΤΟΣ είναι Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ.
εδώ ΜΕΓΑΛΩΣΑ, εδώ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ εδώ είναι ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.
Μοιράζομαι μαζί σας την ίδια αγωνία για το αύριο του Δήμου μας. Κατανοώ την απογοήτευσή σας. ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΜΑΙ τις ΑΝΑΓΚΕΣ σας. ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ τη δυσπιστία σας απέναντι σε προεκλογικές υποσχέσεις που ξεχνιούνται την επαύριον των εκλογών.
ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΟΡΓΗ σας ΠΟΥ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ της ΠΟΛΗΣ μας.

Όμως, δεν πρέπει να αφήσουμε την απογοήτευση να μας νικήσει. ΤΩΡΑ είναι Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ μας. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ μας ότι Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ είναι ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ της ΖΩΗΣ μας είναι ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ της ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ μας.

Την Κυριακή ψηφίζουμε με γνώμονα το καλό του τόπου μας. Αποφασίζουμε για τις γειτονιές και τις συνοικίες μας. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Αποφασίζουμε για το ΜΕΛΛΟΝ μας.

ΜΕΝΩ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΟΣ με το θράσος ορισμένων που θέλουν να μας πείσουν με ακριβά φυλλάδια και πολυτελείς φωτογραφίες, ότι όλα λειτουργούν άψογα στον Δήμο.
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ νομίζουν ότι απευθύνονται; Στην ίδια πόλη δεν ζούμε όλοι μας; Και το τελευταίο ψήγμα σοβαρότητας που είχαν, το έχασαν με τα έργα – μακέτες.
Δηλαδή τα ψεύτικα έργα ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΖΟΥΝ από ΝΤΡΟΠΗ.
Σάμπως εμείς να μένουμε σε άλλο Δήμο και δεν ξέρουμε τι γίνεται

Ας μας απαντήσουν όμως:
1) Τι έκαναν για την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης; Με την παραμικρή βροχή κινδυνεύουν ζωές και περιουσίες να θαφτούν κάτω από τη λάσπη. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ για το δίκτυο αποχέτευσης όμβριων στο κέντρο. Για  τα αντιπλημμυρικά έργα στον Κόκκινο Μύλο και την Αγία Άννα, που πήγαν οι προεκλογικές υποσχέσεις για τη δημιουργία τεχνητής λίμνης, ανατολικά της οδού Κύπρου;

2) Η περιλάλητη απομάκρυνση των παράνομων οικισμών και καταυλισμών, περιορίστηκε μόνο σε κινήσεις βιτρίνας και εντυπωσιασμού. ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ;

3) Τι έκαναν για να προστατευόσουν τη δημοτική περιουσία στην περιοχή των Σαράντα μαρτύρων;
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, την εγκατέλειψαν στο έλεος των καταπατητών

4) Οι Θρακομακεδόνες, το Ολυμπιακό Χωριό, Η Βαρυμπόπη ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ τους

5) ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ

6) ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ της ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ της ΠΟΛΗΣ.

ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ;
ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ; ΓΙΑ ΤΗΝ εναλλακτική μετακίνηση στο κέντρο της πόλης, ΜΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΩΝ;
ΝΑ σας ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ, ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.
ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τον τελευταίο καιρό ακούμε τεράστια ποσά που ΔΗΘΕΝ ΔΑΠΑΝΗΘΗΚΑΝ για την ολοκλήρωση μεγάλων έργων. Που είναι όμως αυτά τα έργα; Τα έχετε δει;
Έχει μήπως αλλάξει κάτι προς το καλύτερο;
Εάν ίσχυαν τα νούμερα που ισχυρίζονται κάποιοι, τότε θα ζούσαμε ένα μικρό οικονομικό θαύμα.
Υπάρχει έστω και ένας από εσάς που πιστεύει αυτά ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ;

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ας μας ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ Σ’ αυτό:

·                     ΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ, Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ 26.328 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΛΑΒΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 73 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ 200 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ.
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΜΕ ΠΛΗΘΥΜΟ 105.401 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ;
ΜΟΛΙΣ 9 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ

·                     για ασφαλτοστρωση οδικου δικτυου ο δημοσ σπατων – αρτεμιδασ με πληθυσμο 33.843 κατοικουσ πηρε 23 εκατομμυρια 300 χιλιαδεσ ευρω.
ποσα πηρε ο δημοσ αχαρνων με τριπλασιο πληθυσμο;
μολισ 500.000 ευρω

·                     για εργα αναπλασησ ο δημοσ ωρωπου με πληθυμο 33. 659 κατοικουσ πηρε
34 εκατομμυρια ευρω
και ο δημοσ αχαρνων;
μηδεν ευρω.

Και ένα τελευταιο ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΑΛΛΑ πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ μας ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
ο δημοσ κορωπιου ΣΥΝΟΛΙΚΑ ελαβε χρηματοδοτηση 2.753 ευρω / ανα κατοικο ο δημοσ παιανιασ 5.583 ευρω/ ανα κατοικο.
ΞΕΡΕΤΕ ποσα εξασφαλισε ο απερχομενοσ δημαρχοσ για την πολη μας;
μολισ 7 ευρω ανα κατοικο!!!!
αυτή είναι Η ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ στους ΔΗΜΟΤΕΣ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
Αλλα αυτά τα νουμερα φιλοι ΜΟΥ, καποιοι φροντιζουν επιμελωσ να μας τα κρυβουν.
γιατι δεν τους συμφερει να τα ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.

Και αυτά που καταγγελω αποψε, δεν είναι κουβεντεσ στον αερα τα νουμερα είναι υπαρκτα ΚΑΙ τεκμηριωμενα είναι στη διαθεση του καθενοσ να τα ελεγξει.

Εάν μετά από όσα άκουσες, εξακολουθείς να του τους πιστεύεις, εάν νομίσεις ότι όλα λειτουργούν ρολόι στην πόλη μας, εάν περιμένεις ελπίδα από αυτούς που έφεραν τον ΔΗΜΟ στη σημερινή παρακμή, τότε να τους στηρίξεις.

Εάν όμως αισθάνεσαι προδομένος από ψεύτικες υποσχέσεις. Εάν ζεις σε μια πόλη με τεράστιες κοινωνικές ανισότητες και σοβαρά προβλήματα, Τότε, ξέρεις ότι δεν μπορείς να τους εμπιστευθείς.

Και κάτι ακόμα πολύ σοβαρό:
Τις τελευταίες ημέρες, γίνεται προσπάθεια πόλωσης του κλίματος, με χτυπήματα κάτω από τη μέση.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ σας, στις ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ. ΜΗΝ τους ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ σας ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ.

Η ένταση που καλλιεργείται είναι ψεύτικη και έχει μόνο ένα στόχο:
Να φανατίσει τους δημότες και να μεταφέρει τον δημόσιο διάλογο σε πρόσωπα και προσωπικές αντιδικίες. Έτσι πιστεύουν κάποιοι ότι θα ξεφύγουν από τις ευθύνες τους. Έτσι πιστεύουν ότι θα ξεχαστεί το βασικό διακύβευμα των εκλογών: Ποιος είναι ο καταλληλότερος για Δήμαρχος. Ποιος έχει τη θέληση και τη δύναμη να συγκρουστεί με τα συμφέροντα και να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις του.

Συνδημότες,
Από εμάς δεν θα ακούσετε μεγάλα λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις. Οι δεσμεύσεις μας είναι συγκεκριμένες, εφικτές και τεκμηριωμένες. Στόχος μου είναι να δημιουργήσω μία ισχυρή συμμαχία με την κοινωνία, τους εργαζόμενους στον δήμο, την Εκκλησία, τους πολιτιστικούς φορείς και τους οργανωμένους συλλόγους, τα κοινωνικά δίκτυα και τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής. Γιατί όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να δώσουμε προοπτική ανάπτυξης στον τόπο μας ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ τις ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ τις ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ 2020.

ΌΡΑΜΑ μας να κάνουμε πράξη έναν ανθρώπινο δήμο, ανοικτό στους δημότες που στηρίζει τα πιο αδύναμα μέλη του, με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

ΟΡΑΜΑ μας να υλοποιήσουμε έργα ανάπτυξης και υποδομές για την αναβάθμιση της ζωής στην πόλη μας (ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΟΜΒΡΙΩΝ, ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ).

ΟΡΑΜΑ μας Να εφαρμόσουμε ένα νέο μοντέλο διοίκησης του Δήμου με ανοικτές διαδικασίες, διαφάνεια στα οικονομικά, ηλεκτρονική διακυβέρνηση για την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση του δημότη.

ΟΡΑΜΑ μας ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ τοπική επιχειρηματικότητα, να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον τόπο τους, να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας.

ΟΡΑΜΑ μας να πατάξουμε την εγκληματικότητα και την παραβατικότητα. Να επαναφέρουμε το αίσθημα ασφάλειας στις γειτονιές μας.

ΟΡΑΜΑ μας να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας, να προστατεύσουμε το πράσινο της περιοχής, να αναδείξουμε τον πολιτισμό μας.

Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι ο δρόμος είναι εύκολος.

Όμως, με συστηματική δουλειά και, διεκδίκηση βασισμένη σε πρόγραμμα, όλα μπορούν να γίνουν.
Διεκδίκηση, αυτό είναι που έλλειψε από τον Δήμο μας τα τελευταία τρισήμιση χρόνια. Μία ισχυρή Δημοτική Αρχή με στόχους, που διεκδικεί και πετυχαίνει στο έργο της.
ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ τους ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ είναι ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ της ΤΡΟΙΚΑΣ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΕΙ,  ΑΛΛΑ ΜΑΧΕΤΑΙ, ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ τους στόχους της

Δημότες, δημότισσες,
Η παράταξη ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες είμαστε μια ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ, ανεξάρτητη παράταξη, που δεν χρωστούμε σε κανέναν. Η δύναμή μας είστε εσείς.
Κανένας πολιτικός και κανένα κόμμα δεν θα ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ εάν κερδίσουμε εμείς τις εκλογές. Και το ξεκαθαρίζω, δεν είμαστε ενάντια στα κόμματα. Είμαστε όμως ενάντια στον τυφλό κομματισμό ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ τον Δήμο στο σημερινό αδιέξοδο.
Αρκετά πια με τις κομματικές σημαίες. Αρκετά πια με τους δήθεν ανεξάρτητους υποψηφίους, που εξοφλούν παλιά γραμμάτια. Αρκετά πια με τους δήθεν «δικούς μας ανθρώπους», που παλεύουν για όλους τους άλλους, εκτός από το καλό του Δήμου. Δεν υπάρχουν πολιτικά τζάκια ανάμεσά μας. Δεν υπάρχουν κομματικές διαχωριστικές γραμμές. Η δική μας νίκη, είναι νίκη του λαού των Αχαρνών.
Η ψήφος στους Ενεργούς Πολίτες, είναι ψήφος στήριξης στο αύριο του Δήμου μας.

Αν κάτι ξεχωρίζει την παράταξη ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες από τους αντιπάλους μας, είναι η συνέπεια λόγων και πράξεών μας. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας. ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ μας ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ της ΣΤΗΡΙΞΗΣ σας. Από ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΕΘΕΣΑ πολύ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑΣ. Σ’ αυτό ΗΜΟΥΝ ΑΤΕΓΚΤΟΣ. Θέλω δίπλα μου ανθρώπους έντιμους και άξιους. Δεν επιλέγω τους συνεργάτες μου με βάση την κομματική τους ταυτότητα. Βλέπω ανθρώπινες διαδρομές και ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο μας και θέλουν να προσφέρουν.  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΜΟΥ.

ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ. ΣΤΕΛΕΧΗ ΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. Εργαζόμενοι, επιστήμονες, ΙΑΤΡΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ επαγγελματίες, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, οικογενειάρχες, μητέρες με μικρά παιδιά, νέοι και νέες των Αχαρνών.

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ τους ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΠΟΛΛΟΙ από αυτούς ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΩΝ, και ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ. ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ τους ΝΟΙΑΖΕΙ εάν ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.
Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλο αυτόν τον καιρό.
Τους ευχαριστώ που ΕΔΩΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ αυτόν τον ωραίο αγώνα.

Φίλες και φίλοι,
Σε στιγμές δύσκολες στιγμές όπως η σημερινή, ο Δήμος έχει ανάγκη από ανθρώπους που θα κρατήσουν γερά το τιμόνι, με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση με συνείδηση της ευθύνης που αναλαμβάνουν.

Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ στις ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ

Δεν έχουμε την πολυτέλεια ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ άλλη ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ
Δεν υπάρχουν περίοδοι χάριτος. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΗΦΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.
Αυτές είναι χαμένες ψήφοι. Είναι χαμένες ευκαιρίες.

Με αυτό το όραμα, με αυτές τις δεσμεύσεις, σας κοιτώ στα μάτια και σας ζητώ να με στηρίξετε για να κάνουμε την ανατροπή στον Δήμο μας. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΡΕΣΤΟΣ.
ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ είναι ΝΑ ΦΑΝΩ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ.
Οι προσεχείς εκλογές είναι η μεγάλη μας ευκαιρία.  ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ.
Σε αυτές τις εκλογές ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ είναι ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
Ποιος μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα τα προβλήματα της πόλης. Ποιον εμπιστεύεστε για να βγάλει την πόλη από την κρίση.  

Έχω συνείδηση της ευθύνης που αναλαμβάνω.  Οι δυσκολίες δεν με πτοούν. Το αντίθετο.
Με πεισμώνουν και δεν ησυχάζω μέχρι να πετύχω το στόχο μου. Είμαι ένας από εσάς.
Ζω ανάμεσά σας. Μοιράζομαι τις ίδιες αγωνίες για το αύριο. Θέλω, όπως και εσείς, τα παιδιά μου να μείνουν στον τόπο μας. Γι’ αυτό σας ζητώ να ενώσετε τη δύναμή σας μαζί μου.
Για να κάνουμε την ανατροπή στην πόλη μας.
Την Κυριακή σας θέλω δίπλα μου, για να κερδίσουμε την πόλη που μας αξίζει.
Το οφείλουμε στα παιδιά μας.
Το οφείλουμε στους γονείς μας.
Ενωμένοι, αλλάζουμε την πόλη μας.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός