Συνάντηση Γιάννη Κασσαβού με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αργύρη Ντινόπουλο

Συνάντηση με τον νέο Υπουργό Εσωτερικών κ. Αργύρη Ντινόπουλο είχε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της ημερίδας που διοργάνωσε το Υπουργείο Εσωτερικών και η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) με θέμα τις Δημοτικές Παιδικές Χαρές και πιο συγκεκριμένα για το θεσμικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία των παιδικών χαρών, τους τρόπους χρηματοδότησης για την ανακαίνιση τους καθώς και τις προδιαγραφές που έχουν οριστεί προκειμένου να προμηθευτούν το ειδικό σήμα πιστοποίησης.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει κατ' ιδίαν με τον κ. υπουργό και να θέσει υπόψη του τα ιδιαίτερα προβλήματα της πόλης των Αχαρνών αλλά και τη δυναμική της πόλης και των ανθρώπων της.
Με την ευκαιρία της συνάντησης ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε: "Η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών σε ένα κράτος "περνάει" από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και αυτή την παραδοχή καλείται να υπηρετήσει η Πολιτεία. Να συνδράμει και να υποστηρίξει το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Να δώσει πόρους και "εργαλεία" που θα επιτρέπουν την παραγωγή ουσιαστικού έργου, προς όφελος όλων των πολιτών".
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός