Συνάντηση του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Αχαρνών κ. Κασσαβού με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Σε κλίμα συγκίνησης και ευλάβειας πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του νεοεκλεγέντα Δημάρχου κ. Γιάννη Κασσαβού με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Φανάρι στις 11/7/2014.

Ο κ. Κασσαβός με τη σύζυγό του παρακολούθησαν την κατανυκτική Θεία Λειτουργία ανήμερα της εορτής της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ευφημίας στον Πατριαρχικό Ναό, και στη συνέχεια έγιναν δεκτοί από τον Προκαθήμενο της Ορθοδοξίας Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Ο Πατριάρχης δώρισε στον κ. Κασσαβό το βιβλίο του με τίτλο «Πατριαρχικοί στοχασμοί για το Περιβάλλον» με ιδιόχειρη αφιέρωση, και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει τις θερμές ευχές του στο λαό των Αχαρνών.

Ο κ. Κασσαβός ευχαρίστησε θερμά τον Πατριάρχη για τη φιλοξενία και δήλωσε:

"Με την επίσκεψή μου στο Πατριαρχείο εκπληρώνω μία μεγάλη και διακαή προσωπική μου επιθυμία. Είναι μεγάλη η χαρά και η συγκίνησή μου που βρέθηκα στον Πατριαρχικό Ναό και πήρα την ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου. Τον ευχαριστώ θερμά για το δώρο του, και ειδικά για την ιδιόχειρη αφιέρωσή του που σημαίνει πολλά για μένα. Κυρίως όμως τον ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις ευχές του προς τους δημότες των Αχαρνών".




 


© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός