Θετικός απολογισμός των 5 μηνών στο Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων

Το Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών και Προέδρου του κ Γιάννη Κασσαβού και του Α’ Αντιπροέδρου και Αντιδημάρχου Θρακ/νων κ Αναστάσιου Χίου. Την εκδήλωση προλόγισε ο Β’ Αντιπροέδρος κ. Παπαματθαίου, ενώ την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Λάμπρος εφημέριος του Ιερού Ναού Αγ. Τριάδος.

Ο κ. Κασσαβός αντάλλαξε θερμές ευχές με όλους τους παρευρισκομένους, και ευχαρίστησε θερμά τον κ. Παπαματθαίου για το έργο και την προσφορά του στο Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων. Επίσης, ο Δήμαρχος Αχαρνών έκανε ένα μικρό απολογισμό αναφερόμενος στην κακή κατάσταση του Δήμου που παρέλαβε, τα προβλήματα που αντιμετώπισε ως νέα Δημοτική Αρχή αλλά και στην επιτυχή αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών συνθηκών, τονίζοντας ότι:
"Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τις υπηρεσίες του Δήμου που αντιμετώπισαν επιτυχώς την επέλαση του πρόσφατου χιονιά στους Θρακομακεδόνες, καταφέρνοντας υπό αντίξοες συνθήκες να κρατήσουν ανοικτούς τους δρόμους, αλλά και στις Αχαρνές κατά τη διάρκεια της καταστροφικής νεροποντής του περασμένου Οκτωβρίου. Ειδικά στους Θρακομακεδόνες, οι υπηρεσίες του Δήμου έδωσαν μία μεγάλη μάχη, χρειάστηκαν εκατοντάδες φορτηγά για να καθαρίσουν τα κενά οικόπεδα από τα κομμένα κλαδιά και τα σκουπίδια που είχαν συσσωρευτεί εκεί. Μεγάλη προσπάθεια καταβάλλεται και από τις Τεχνικές Υπηρεσίες αφού ήδη ξεκίνησε η ανακατασκευή και συντήρηση του οδικού δικτύου. Η ετοιμότητα  και ο καλός συντονισμός των εργαζομένων μας αποτελούν τα πρώτα θετικά δείγματα γραφής της λειτουργίας του Δήμου και μεταδίδουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ασφάλειας στους κατοίκους του Δήμου μας. Να τονίσω πως το τι παραλάβαμε δεν το αναφέρω ως δικαιολογία, αλλά γιατί πρέπει οι πολίτες να γνωρίζουν από τι αφετηρία ξεκινάμε!"








© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός