Πάνω από 420 χιλιάδες ευρώ διεκδικεί ο Δήμος Αχαρνών από υπεξεραιθέντα δημοτικά τέλη

Το ποσό των 428.567,55 ευρώ υπεξεραιθέντα χρήματα από δημοτικά τέλη διεκδικεί ο Δήμος Αχαρνών μετά από ενέργειες του Δημάρχου Γιάννη Κασσαβού από τις εταιρείες πώλησης ηλεκτρικού ρεύματος Energa Power Trading A.E. και Hellas Power Α.Ε.

Με στόχο τη διασφάλιση και προστασία των συμφερόντων των δημοτών μας, ο Δήμος Αχαρνών παρίσταται ως Πολιτική Αγωγή κατά των εταιρειών Energa Power Trading A.E. και Hellas Power A.E., διεκδικώντας 428.567,55€ υπεξαιρεθέντα χρήματα τα οποία εισπράχθηκαν μέσω των λογαριασμών κατανάλωσης ρεύματος αλλά δεν αποδόθηκαν ως Δημοτικά Τέλη στον Δήμο Αχαρνών για το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριου του 2011 έως τον Ιούλιο του 2012. Τα δημοτικά τέλη αφορούν τέλη ηλεκτροφωτισμού, καθαριότητας, τέλη ακίνητης, περιουσίας, φόροι ηλεκτροδοτούμενων χώρων, κλπ.  Η οικονομική ζημία που προξένησαν στον Δήμο Αχαρνών οι δύο παραπάνω εταιρείες ανέρχεται στο ποσό των 428.567,55 ευρώ, και συγκεκριμένα 261.176,31 ευρώ  από την Energa Power  και 167.391,24 ευρώ  από την Hellas Power.
 Η υπόθεση θα εκδικασθεί ενώπιον του Α΄ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, και ο Δήμος Αχαρνών θα διεκδικήσει την απόδοση των υπεξεραιθέντων δημοτικών τελών αλλά και χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης. 
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός