Στο ρέμα της Εσχατιάς για επιτόπια αυτοψία οι Δήμαρχοι Αχαρνών και Φυλής

Η διευθέτηση του ρέματος Εσχατιάς τέθηκε στη σύσκεψη των Δημάρχων Αχαρνών κ Γιάννη Κασσαβού και Φυλής κ Χρήστου Παππού με τους Αντιπεριφερειάρχες Ανατολικής Αττικής κ Πέτρο Φιλίππου και Δυτικής Αττικής κ Γιάννη Βασιλείου.

Το ρέμα της Εσχατιάς, που διασχίζει τους όμορους Δήμους Αχαρνών και Φυλής,  έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο το φετινό χειμώνα, λόγω της υπερχείλισής του από έντονες βροχοπτώσεις, και τις καταστροφικές πλημμύρες σε κατοικημένες περιοχές.

Σε επιτόπια αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή, οι Αντιπεριφερειάρχες Ανατολικής και Δυτικής Αττικής δεσμεύθηκαν ότι θα ολοκληρωθεί άμεσα ο καθαρισμός του ρέματος με την απομάκρυνση απορριμάτων και ογκωδών αντικειμένων, και θα προχωρήσουν οι μελέτες που έχουν εκπονηθεί για τη διευθέτησή του.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός τόνισε την ανάγκη να ολοκληρωθούν άμεσα τα έργα διευθέτησης του ρέματος της Εσχατιάς από το ύψος των Αχαρνών, με στόχο τον περιορισμό του όγκου των υδάτων. Ο κ Κασσαβός τόνισε:
"Είναι απαράδεκτο το 2015, να χάνονται περιουσίες και να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές στις Αχαρνές και τα Άνω Λιόσια. Έχουμε υποχρέωση να δώσουμε ένα τέλος σ’ αυτή την κατάσταση. Αρκετός χρόνος έχει χαθεί όλα αυτά τα χρόνια. Οι πολίτες περιμένουν από εμάς οριστικές λύσεις".






© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός