Η πρώτη κοπή πίτας για τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Αχαρνών

Για πρώτη φορά από την εφαρμογή του Καλλικράτη, οι Σχολικές Επιτροπές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του  Δήμου Αχαρνών έκοψαν μαζί την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
 
Η πρωτοβουλία για την κοινή εκδήλωση ανήκει στον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς κ Στάθη Τοπαλίδη και τους Προέδρους  των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κων/νο Καρυδάκη και κα Γεωργία Ευθυμιάδου - Τουμανίδου αντίστοιχα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η κα Ξυθάλη Βασιλική, Διευθύντρια της Δ/νσης Π.Ε. Νομ. Ανατ. Αττικής, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Χίος και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης κ Συρινίδης, οι Πρόεδροι της ΔΗ.ΦΑ κ. Δασκαλάκης και της ΔΗ.ΚΕ.Α. κα Ναυροζίδου, τα μέλη των Σχολικών Επιτροπών, η πλειοψηφία των Διευθυντών από τα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια της πόλης μας, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων.
 
Στον χαιρετισμό του στους παρευρισκόμενους ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός επεσήμανε το σπουδαίο έργο και τη συμβολή των δύο σχολικών επιτροπών στον κοινό στόχο για ένα ασφαλές και λειτουργικό σχολείο, παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Επίσης ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου που έχουν επιφορτιστεί με το βάρος των επισκευών στις σχολικές μονάδες, τονίζοντας ότι τα σχετικά κονδύλια της ΣΑΤΑ, τα οποία προορίζονται για να ενισχύσουν οικονομικά τους Δήμους για τη συντήρηση των σχολείων, δεν έχουν ακόμα δοθεί.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός