Στη μεγάλη Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του "Καπετάν Ευκλείδη", ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός

Ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά με αισιοδοξία αντάλλαξε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γ. Κασσαβός με τα μέλη και τους φίλους της Εύξεινης Λέσχης Αχαρνών «Ο Καπετάν Ευκλείδης» στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.

Ο κ Κασσαβός αναφέρθηκε με θερμά λόγια στον Πρόεδρο του Συλλόγου κ Γιώργο Μωυσιάδη και τις προσπάθειές του να κρατήσει ζωντανές τις παραδόσεις και τα έθιμα του ποντιακού πολιτισμού. Ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με θερμά λόγια για τους ποντιακής καταγωγής συνδημότες μας, την ενσωμάτωσή τους στην τοπική κοινωνία, και τη συνεισφορά τους στα κοινά του Δήμου μας.
Τόνισε: "Χαιρετίζω την καθοριστική προσφορά του Καπετάν Ευκλείδη στα τοπικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας. Αλλά και στα κοινά του Δήμου μας. Είμαι περήφανος που στη δημοτική μου ομάδα έχω πολλούς αξιόλογους συνεργάτες ποντιακής καταγωγής, ανάμεσά τους και 5 Αντιδημάρχους και 3 Προέδρους Δημοτικών δομών. Ανθρώπους του μόχθου, που κόπιασαν, μορφώθηκαν και προσφέρουν στην πόλη μας. Θα είμαστε στο πλευρό του «Καπετάν Ευκλείδη» στηρίζοντας το πλούσιο έργο και τις αξιόλογες δραστηριότητες του".








© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός