Ανάσα για την Αυλίζα η χωροθέτηση του ΑΤ Αχαρνών στο εγκαταλελειμμένο Γυμνάσιο της περιοχής

Συνάντηση με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Αυλίζας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός, στο πλαίσιο επαφών και ενημέρωσης με όλους τους Συλλόγους της πόλης.

Το θέμα της ασφάλειας κυριάρχησε στη συνάντηση, όπου ο Δήμαρχος ανέλαβε να ενημερώσει τους παριστάμενους για τη σημασία της υπογραφής του Συμφώνου Συνεργασίας με την ΕΛ.ΑΣ. και τη θετική συμβολή του στην ασφάλεια & προστασία του δημότη σε όλο τον Δήμο Αχαρνών και ιδιαίτερα για τους κατοίκους της περιοχής της Αυλίζας που μαστίζεται από την εγκληματικότητα. Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος κ Κασσαβός ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου για τη μεταστέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Αχαρνών και τη δημιουργία ενός πρότυπου πολυδύναμου τμήματος στο εγκαταλελειμμένο Γυμνάσιο Αυλίζας, εκφράζοντας την πίστη του για την πάταξη της παραβατικότητας και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στην περιοχή. Επίσης δεσμεύθηκε πως οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου θα προχωρήσουν άμεσα σε παρεμβάσεις για την ανακούφιση του οδικού δικτύου της Αυλίζας που αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα, ενώ θα προχωρήσει και ο εξωραϊσμός της συνοικίας. 

Στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος τόνισε: "Θέλω να απευθυνθώ προς όλους τους κατοίκους της περιοχής της Αυλίζας και να τους διαβεβαιώσω ότι το ζήτημα της ασφάλειας και της προστασίας του δημότη, αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα για τη νέα Δημοτική Αρχή. Η υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας με την ΕΛ.ΑΣ. είναι ιστορικής σημασίας για τον Δήμο μας, και θέτει τις βάσεις για τη δημιουργία ενός πρότυπου πολυδύναμου αστυνομικού τμήματος με στόχο την εξασφάλιση καλύτερης, αποτελεσματικότερης και διαρκούς αστυνόμευσης της περιοχής".
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός