Ομορφαίνουμε την πόλη μας, κάνουμε καλύτερη τη ζωή μας

Στο πλαίσιο των παρεμβάσεων του Δήμου Αχαρνών με σκοπό την αναβάθμιση της καθημερινότητας του δημότη και τη βελτίωση της εικόνας της πόλης μας, πραγματοποιήθηκαν εργασίες εξωραϊσμού του μικρού πάρκου, που βρίσκεται στο τρίγωνο της οδού Φιλαδελφείας, κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές.

Τα συνεργεία της υπηρεσίας Πρασίνου και της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Αχαρνών ανέλαβαν τον καλλωπισμό του μικρού πάρκου που αποτελεί ουσιαστικά την είσοδο στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο των Αχαρνών. Συγκεκριμένα, τα συνεργεία του Δήμου, αφού καθάρισαν και έβαψαν το χώρο, φύτευσαν μια ελιά και πολύχρωμα εποχικά φυτά που έδωσαν χρώμα και ομόρφυναν τον κήπο, ενώ πολύ σύντομα θα τοποθετηθεί και φωτισμός.

Αυτή είναι μόνο η αρχή, δεδομένου ότι τα τμήματα Πρασίνου και της Τεχνικής υπηρεσίας έχουν ήδη δρομολογήσει μία σειρά ενεργειών εξωραϊσμού και δεντροφύτευσης σε πολλές γωνιές της πόλης, που θα πραγματοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα με σύμμαχο πάντα τον καλό καιρό!
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός βρέθηκε κοντά στα συνεργεία του δήμου θέλοντας να δει από κοντά την εξέλιξη των εργασιών και τις αλλαγές στο μικρό πάρκο.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός