Επιστροφή της Δημοτικής Αστυνομίας στον Δήμο Αχαρνών

Ξεκίνησε επίσημα η επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αχαρνών. Από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015, οι Δημοτικοί Αστυνομικοί επέστρεψαν στις θέσεις τους και είναι στην υπηρεσία του Δήμου Αχαρνών.
Σε πρώτη φάση η Δημοτική Αστυνομία θα έχει δυναμικό 11 ατόμων, από τους συνολικά 30 Δημοτικούς Αστυνομικούς που απασχολούνταν στον Δήμο Αχαρνών, και οι οποίοι μετά την παύση της Δημοτικής Αστυνομίας είχαν απορροφηθεί σε Αστυνομικά Τμήματα ανά την Ελλάδα.
Η επιστροφή των δημοτικών αστυνομικών γίνεται σε οικειοθελή βάση, και οι 11 Δημοτικοί Αστυνομικοί είχαν δηλώσει τις Αχαρνές ως πόλη της προτίμησής τους, ενώ ορισμένοι δεν κατάφεραν τη μετάθεσή τους καθώς καλύπτουν πάγιες ανάγκες σε διάφορα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός υποδέχθηκε τους δημοτικούς αστυνομικούς στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αχαρνών, όπου συζήτησαν διεξοδικά τις λεπτομέρειες των αρμοδιοτήτων τους, τη νέα έδρα της Δημοτικής Αστυνομίας, τις στολές και τη μισθοδοσία τους.

Ο Δήμαρχος κ Κασσαβός δήλωσε ικανοποιημένος από την επιστροφή των Δημοτικών Αστυνομικών τονίζοντας ότι η παρουσία τους είναι απαραίτητη για τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός