Συνάντηση με τους ''Αστυνομικούς της Γειτονιάς''

Εκπροσώπους των αστυνομικών που στελεχώνουν το νέο θεσμό «Αστυνομικός της Γειτονιάς» υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός στο Δημαρχιακό Μέγαρο. Ο νέος θεσμός, που λειτουργεί πιλοτικά εδώ και λίγο διάστημα, έχει ήδη καταγράψει τις πρώτες θετικές εντυπώσεις από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας των Αχαρνών.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για την αποστολή τους και τον σκοπό δημιουργίας του συγκεκριμένου σώματος που δεν είναι άλλος από την εμπέδωση ενός κλίματος ασφάλειας και της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής στις γειτονιές της πόλης μας. Η εμφανής «επώνυμη» παρουσία του «Αστυνομικού της Γειτονιάς» και οι συχνές περιπολίες τους έξω από σχολεία, εκκλησίες, στο εμπορικό κέντρο και στις γειτονιές της πόλης μας, έχει γίνει ήδη αντιληπτή και έχει καλωσορισθεί από απλούς ανθρώπους και τον εμπορικό κόσμο της πόλης.


Στο τέλος της συνάντησης, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε ικανοποιημένος από την πιλοτική λειτουργία του προγράμματος «Αστυνομικός της Γειτονιάς», τονίζοντας ότι θα στηρίξει τις προσπάθειές τους και θα διευκολύνει το έργο τους. Ο κ. Κασσαβός τόνισε: «Πιστεύουμε στην αποστολή του «Αστυνομικού της Γειτονιάς». Στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που στοχεύει στην προστασία των γειτονιών της πόλης μας μέσω της υιοθέτησης προληπτικών και αποτρεπτικών μέτρων».
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός