Σε εκδήλωση της Σχολής της Ελληνικής Αστυνομίας ο Δήμαρχος Αχαρνών


Στην τελετή απονομής πτυχίων σε 67 απόφοιτους Αξιωματικούς του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ.) στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας στις Αχαρνές, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός, μετά από πρόσκληση του Διοικητή της Σχολής Ταξίαρχου Αθανάσιου Κατσάρα.

Την απονομή των πτυχίων έκανε ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ Παναγιώτης Κουρουμπλής μαζί με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Δημήτριο Τσακνάκη, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015.


Στην τελετή παραβρέθηκαν οι Βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής κκ Γιάννης Δέδες (ΣΥΡΙΖΑ), Κώστας Κατσίκης (ΑΝΕΛ) και Δημήτρης Καβαδέλλας (ΈΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ), εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και Στρατού, καθώς και οι οικογένειες των σπουδαστών.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Αχαρνών δήλωσε: «Είναι τιμή μας να φιλοξενούμε στον Δήμο μας τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας. Η Τ.Ε.Μ.Ε.Σ. αποτελεί το φυτώριο των αυριανών άξιων στελεχών που θα επανδρώσουν τα κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας. Εύχομαι σε όλους τους καλή σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στην επαγγελματική τους πορεία».



Με τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης
κ Παναγιώτη Κουρουμπλή
με τον Αρχηγό της Ελληνικής
 Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Δημήτριο Τσακνάκη



© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός