Γιορτή Αγάπης στις Αχαρνές με τη συμμετοχή των συλλόγων

Μεγαλειώδη Γιορτή Αγάπης διοργάνωσε ο Δήμος Αχαρνών στην κεντρική πλατεία των Αχαρνών το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015. Η Γιορτή ήταν μία ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους κατοίκους να επισκεφθούν το εμπορικό κέντρο των Αχαρνών και να συμμετέχουν σε ένα κάλεσμα Αγάπης, Συναδέλφωσης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η εκδήλωση που διοργάνωσε η ΔΗ.Κ.Ε.Α. είχε άρωμα, γεύσεις και μουσικές μελωδίες από όλη την Ελλάδα. Στη Γιορτή Αγάπης συμμετείχαν οι τοπικοί πολιτιστικοί σύλλογοι Κρητών, Ηπειρωτών, Θεσσαλών, Πελοποννησίων, το Λύκειο Ελληνίδων (παράρτημα Αχαρνών, Παραδοσιακή Αναβίωση, και το χορευτικό τμήμα του Λαογραφικού συλλόγου «Ο Κόκκινος Μύλος». Παράλληλα, οι μικροί φίλοι του Δήμου Αχαρνών διασκέδασαν με τον Αϊ-Βασίλη, animateurs, ξυλοπόδαρους, και face painting.


Η γιορτή είχε μεγάλη επιτυχία, καθώς πλήθος κόσμου, οικογένειες και παρέες συμμετείχαν σε ένα παραδοσιακό αυθεντικό γλέντι, δοκιμάζοντας δωρεάν παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες γεύσεις και εδέσματα από όλη την Ελλάδα.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός δήλωσε: «Καλούμε όλους τους κατοίκους της πόλης μας, να γιορτάσουν μαζί μας τα Χριστούγεννα. Ο λόγος που επιλέξαμε να διοργανώσουμε τη Γιορτή Αγάπης στην κεντρική πλατεία, είναι γιατί θέλουμε μία γιορτή ανοικτή στον κόσμο, χωρίς αποκλεισμούς, αλλά με κοινωνική αλληλεγγύη και αδελφικότητα για κάθε οικογένεια και κάθε κάτοικο. Στόχος μας είναι να σμίξουμε όλοι στην κεντρική πλατεία της Πόλης μας, όπως γινόταν σε παλιότερες εποχές, και να μοιραστούμε τη χαρά, το κέφι και να διασκεδάσουμε μαζί τον ερχομό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς».



 
 
 
 
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός