Κοπή πίτας στο 1o Δημοτικό Συμβούλιο του 2016

Με την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε η έναρξη του πρώτου δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αχαρνών για το 2016.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός ευχήθηκε στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, στους εκπροσώπους του Τοπικού Τύπου, στους δημότες και το προσωπικό που υποστηρίζει τη συνεδρίαση και έκοψε το πρώτο κομμάτι αναφέροντας:

"Διανύσαμε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά τόσο για εμάς τους ίδιους όσο και για τους συμπολίτες μας και την πόλη μας. Ο καθένας από εμάς προσπάθησε από την θέση ευθύνης που κατείχε να συμβάλλει στην επίλυση των προβλημάτων, όμως υπήρξαν και προβλήματα όπως η θεομηνία που ήταν έξω από τις δυνάμεις μας.

Σύσσωμη η Δημοτική αρχή εργάζεται ώστε αυτές οι δυσκολίες να ξεπεραστούν και προσδοκώ το καλύτερο από τον καθένα και τη καθεμιά. Η προσδοκία για το καλύτερο ισχύει και για τις δημοτικές παρατάξεις. Πρωτεύων σκοπός όλων μας είναι να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ από καρδιάς να έχουμε Υγεία και από εκεί και πέρα να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, για να έχουν τα παιδιά μας και ο τόπος μας καλύτερο μέλλον".


Ακολούθως, κομμάτι από τη Βασιλόπιτα του Δημοτικού Συμβουλίου έκοψαν και οι αρχηγοί των παρατάξεων κ.κ. Σωτήρης Ντούρος, Οδυσσέας Καμπόλης, Βασίλης Τοπαλιανίδης και Νικόλαος Τσάτσης, οι οποίοι ευχήθηκαν προς το μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους παρευρισκόμενους.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός