Κοπή πίτας για τις Σχολικές Επιτροπές των Αχαρνών

Την Πρωτοχρονιάτικη τους πίτα έκοψαν οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Αχαρνών το πρωί της Παρασκευής, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αχαρνών, παρουσία των Διευθυντών, των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων των Αχαρνών.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε το Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, ο οποίος απευθυνόμενος στους Διευθυντές των σχολείων ανέφερε:
"Ο ρόλος του Σχολείου στην εξέλιξη της κοινωνίας είναι κάτι που το γνωρίζετε πολύ καλύτερα από εμένα, καθώς ο καθένας και η καθεμία από εσάς είναι καθημερινά στις επάλξεις του Εκπαιδευτικού μας συστήματος.
Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι οι προσπάθειες, τόσο των Σχολικών Επιτροπών, όσο και της Διεύθυνσης Παιδείας , Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, είναι μεγάλες και διαρκείς και έχουν σαν στόχο την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων.
Η ευρύτερη κατάσταση της χώρας μας δεν είναι σύμμαχος. Τα οικονομικά και τα κοινωνικά προβλήματα είναι σημαντικά και δισεπίλυτα. Ωστόσο με πολύ δουλειά και με την καλή συνεργασία των Διευθυντών των σχολείων έχουμε επιτύχει σημαντικά πράγματα
".
Εκτός από τους προέδρους των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Κώστα Καρυδάκη και κα Γεωργία Ευθυμιάδου αντίστοιχα, στην κοπή της πίτας παρευρέθηκε, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κ. Ευστάθιος Τοπαλίδης, η πρόεδρος κ. Γιώτα Γιαννάκου και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Αχαρνών, η αναπληρώτρια της Διεύθυνσης Π.Ε. Ανατολικής κα Ευφροσύνη Λιόντου, το μέλος της Σχολικής Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Δημοτικός Σύμβουλος Αχαρνών κ. Στέργιος Πεδιαδίτης, καθώς και εκπρόσωποι των "Αστυνομικών της Γειτονίας".


 
 


 
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός