Επίσκεψη του πρoξένου του Καζακστάν στον Δήμο Αχαρνών


Τον Γενικό Πρόξενο του Καζακστάν, κ. Γκαζιζοβ Ρασιντ υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Αχαρνών ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός.
Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, απόρροια των εξαιρετικών σχέσεων που έχει αναπτύξει ο Δήμος Αχαρνών με το Προξενικό γραφείο της Πρεσβείας της Δημοκρατίας του Καζακστάν στη χώρα μας.

Η επανα-ενεργοποίηση της αδελφοποίησης του Δήμου Αχαρνών με την πόλη του Τσιμκέντ, η έκθεση φωτογραφίας αφιερωμένη στην "Παγκόσμια Ημέρα κατά των πυρηνικών δοκιμών" στις 29 Αυγούστου, η οποία διοργανώθηκε από το Προξενικό γραφείο της Δημοκρατίας του Καζακστάν και φιλοξενήθηκε στην αίθουσα εκθέσεων του Δήμου Αχαρνών, είναι ενδεικτικές δράσεις που επιβεβαιώνουν τους φιλικούς δεσμούς των δυο μερών.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη διευθέτηση των τελευταίων εκκρεμοτήτων που σχετίζονται με τη διάθεση προς το προξενικό γραφείο του Καζακστάν κατάλληλου χώρου στο Δημαρχείο Αχαρνών, ώστε να λειτουργήσει σαν εκλογικό κέντρο για τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές του Καζακστάν.
Στην Δημοκρατία του Καζακστάν θα διεξαχθούν πρόωρες εκλογές βουλευτών του Μαζελίς και εκλογές των βουλευτών του Μασλιχάτ στις 20 Μαρτίου 2016 και το Δημαρχείο Αχαρνών θα διατεθεί για τη διευκόλυνση των εκλογέων που κατάγονται από το Καζακστάν και κατοικούν στον Δήμο Αχαρνών ή σε όμορους δήμους.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο σύμβουλος του Προξενικού γραφείου της Δημοκρατίας του Καζακστάν κ. Αμπντιλντιν Αρσεν, ο Αντιδήμαρχος
Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Συρινίδης Θεόδωρος και ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΦΑ κ. Σασαρίδης Κων/νος.




© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός