Στα εγκαίνια της 62ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς ο Δήμαρχος Αχαρνών

Στα εγκαίνια της 62ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός το απόγευμα της Παρασκευής 6 Μάϊου 2016.
Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου, ο Δήμαρχος Αχαρνών έδωσε το παρών στην έκθεση θεσμό, που μετρά πλέον περίπου έναν αιώνα ζωής.
Τα εγκαίνια της 62ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Πάνου Σκουρλέτη, του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, εκπροσώπων της Πολιτείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλων φορέων.
Στην τελετή εγκαινίων χοροστάτησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πατήρ Χρίστος Κυριακόπουλος ως εκπρόσωπος της Μητρόπολης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού και στη συνέχεια ακολούθησε ξενάγηση στα περίπτερα των εκθετών.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός συνεχάρη τον Δήμαρχο Κηφισιάς κ. Γιώργο Θωμάκο για την εξαιρετική διοργάνωση, του ευχήθηκε καλή επιτυχία και τον προσκάλεσε στην Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών που θα πραγματοποιηθεί από 27 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου στην Πλατεία Αριστοτέλους στους Θρακομακεδόνες.





 
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός