''Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ'' στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αχαρνών

Η "Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ" είναι μια δράση κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας "ΑΒ Βασιλόπουλος", στην οποία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι της εταιρείας και πραγματοποιείται εδώ και 5 χρόνια κάθε τελευταία Κυριακή του Μάϊου.

Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, εθελοντική Ομάδα 35 υπαλλήλων της εταιρείας "ΑΒ", οι οποίοι εργάζονται στα υποκαταστήματα του Δήμου Αχαρνών, υπό την καθοδήγηση της Διευθύντριας τους κ. Αθανασίας Αμπανάβου και της Προϊσταμένης κ. Ειρήνη Καίση συνεργάστηκαν με το προσωπικό της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, στη συσκευασία, τοποθέτηση και αποθήκευση προϊόντων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αχαρνών, ενώ παρέδωσαν τρόφιμα και ρουχισμό για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ελένη Σαχσανίδη, ευχαρίστησε τους υπαλλήλους της "ΑΒ Βασιλόπουλος" για την εθελοντική τους προσφορά και τόνισε πώς ο εθελοντισμός είναι η μεγάλη ελπίδα για τις κοινωνικές δομές που έχουν σαν στόχο να προσφέρουν στον συνάνθρωπο.
Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά των δημοτών, των φορέων και των επιχειρήσεων της περιοχής. Οι ανάγκες αυξάνονται καθημερινά και η στήριξη και η προσφορά όλων είναι απαραίτητη τόσο σε προϊόντα όσο και σε εθελοντική εργασία. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που στον Δήμο Αχαρνών έχει συσταθεί Γραφείο Εθελοντισμού.






© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός