Επισκευές και ενεργειακή αναβάθμιση στα σχολεία του Δήμου Αχαρνών

Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής της 7ης Ιουλίου 2016 η Προγραμματική Σύμβαση του Δήμου Αχαρνών και της Περιφέρειας Αττικής για το έργο "Επισκευή και ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών κτιρίων και προαυλίων χώρων Δήμου Αχαρνών" προϋπολογισμού 1,3 εκ ευρώ, παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αχαρνών κ. Θανάση Κατσιγιάννη.

Η έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής ήρθε ύστερα από την έγκριση της μελέτης του έργου από το Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών στις 30 Ιουνίου 2016. Η μελέτη εκπονήθηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου Αχαρνών και συμμετείχε και η σχολική κοινότητα του Δήμου Αχαρνών, ώστε να καθοριστούν οι ελλείψεις και να προσδιοριστούν οι προτεραιότητες.
Με αφορμή την έγκριση της προγραμματικής σύμβασης από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε:
"Ο Δήμος Αχαρνών είναι ο 4ος σε όλη την Ελλάδα σε μαθητικό πληθυσμό καθώς στα διοικητικά μας όρια φιλοξενούμε 108 σχολικές μονάδες.
Αυτό καταδεικνύει τη σπουδαιότητα και τη βαρύτητα του έργου το οποίο πέρα από τις απαραίτητες επισκευές στα σχολεία των Αχαρνών, αφορά και την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών, με αποτέλεσμα να μειωθεί το κόστος συντήρησης και λειτουργίας των κτιρίων αυτών.
Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφερειάρχη Αττικής κυριά Ρένα Δούρου, τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρο Φιλίππου, τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες, καθώς και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου για την ουσιώδη και εποικοδομητική συνεργασία του Δήμου Αχαρνών και της Περιφέρειας Αττικής και για το γεγονός ότι δείχνουν έμπρακτα τη στήριξη τους στον Δήμο Αχαρνών
".
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός