Με κέφι και καλοκαιρινή διάθεση η γιορτή των ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών

Περίσσευε το κέφι και η καλή διάθεση στην καλοκαιρινή γιορτή των ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών που διοργάνωσε η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών στο ανοιχτό θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" στον Προφήτη Ηλία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, ο οποίος εκθείασε τις σημαντικές προσπάθειες που καταβάλλει ο πρόεδρος κ. Γιώργος Δασκαλάκης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και το προσωπικό της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών για να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες στα ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών, αντάξιες της σημαντικότητας και μοναδικότητάς των μελών τους.

Η ορχήστρα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αχαρνών ανέλαβε τη διασκέδαση των μελών ενώ στις ευχάριστες εκπλήξεις της βραδιάς ήταν η συγκινητική στιγμή που ο πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών πήρε την κιθάρα και τραγούδησε το τραγούδι "Να με προσέχεις" αφιερώνοντας το σε όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ και εισπράττοντας ενθουσιώδες χειροκρότημα.

Με αφορμή την όμορφη και επιτυχημένη καλοκαιρινή γιορτή των ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε:
"Στα μέλη των ΚΑΠΗ, στους πατεράδες και τις μανάδες μας, οφείλουμε την ανατροφή μας, αλλά κυρίως οφείλουμε το γεγονός ότι είναι ένας από τους σημαντικότερους πυλώνες στήριξης της οικογένειας.
Σήμερα ίσως περισσότερο από κάθε άλλη εποχή, τους έχουμε ανάγκη και μας είναι απαραίτητοι.
Όχι μόνο για το γεγονός ότι εξακολουθούν να στηρίζουν υλικά και ηθικά τα παιδιά τους, ώστε να ανταπεξέλθουν στην οικονομική κρίση, αλλά γιατί μόνο με τη δική τους βοήθεια θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε και την κρίση αξιών που περνά η χώρα μας
".

Στην καλοκαιρινή γιορτή των ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών παραβρέθηκε ο αντιπρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών κ. Κώστας Σασαρίδης, οι Αντιδήμαρχοι Αχαρνών, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Θεόδωρος Συρινίδης, Τοπικής Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης του Δημότη κ. Αντώνης Παλιούρας και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κώστας Καρυδάκης.


 
 
 
 
 

© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός