Η γιορτή του Αθλητισμού της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών


Με μια πραγματική γιορτή αθλητισμού "έκλεισε" η χρονιά για τα Προγράμματα "Άθληση για Όλους" της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών. Το Αθλητικό Φεστιβάλ 2016 που σηματοδοτεί την λήξη των προγραμμάτων πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο "Μπάμπης Χολίδης" με τη συμμετοχή των ομάδων από όλα τα αθλήματα των προγραμμάτων και με επιδείξεις τα τμήματα, Ρυθμικής Γυμναστικής, Ταε Κβο Ντο, Μπάσκετ και Παραδοσιακών χορών, παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννης Κασαβού.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών κ. Γιώργος Δασκαλάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο έχουν εστιάσει στα Προγράμματα "Άθληση για Όλους" και η εξαιρετική δουλειά και η πρόσοδος που γίνεται φάνηκε στις αθλητικές επιδείξεις των παιδιών.

Στη δεύτερη χρονιά λειτουργίας τους στα Προγράμματα "Άθληση για Όλους" συμμετέχουν πάνω από 1.000 παιδιά του Δήμου Αχαρνών σε δεκάδες αθλήματα, σε ανοιχτά και κλειστά γυμναστήρια του Δήμου Αχαρνών.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός απόλαυσε τις γυμναστικές επιδείξεις των παιδιών και συνεχάρη τον πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών γιατί ανταποκρίνονται πλήρως και με το παραπάνω στα καθήκοντά τους, παράγουν ουσιαστικό έργο και προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες σε νευραλγικές ομάδες πληθυσμού, που είναι τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι.

Όπως ανάφερε σχετικά: "Στιγμές όπως η σημερινή με τόσα παιδιά και τόσους γονείς να τα καμαρώνουν μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο. Τα χαρούμενα παιδικά πρόσωπα που με αγωνία δείχνουν την αθλητική τους πρόοδο μας προκαλούν συγκίνηση αλλά μας δημιουργούν και αισθήματα ευθύνης για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τη χαρά του αθλητισμού στα παιδιά".

Τέλος ευχήθηκε στα παιδιά καλή πρόοδο στα μαθήματα και στα αθλήματα και στους γονείς να είναι πάντα δίπλα στα παιδιά τους γιατί αυτοί είναι τα διαχρονικά πρότυπα των παιδιών και από αυτούς εξαρτάται αν θα ευδοκιμήσουν οι καρποί της μάθησης και της άθλησης στο σχολείο και τα γυμναστήρια ή τα γήπεδα.

 
 
 
 
 
 
 

© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός