Συνάντηση - ενημέρωση μελών του ΔΣ της ΔΙΕΞΟΔΟΥ με τον ΟΚΑΝΑ

Συνάντηση – ενημέρωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΙΕΞΟΔΟΥ με τους υπευθύνους του Τμήματος Εφαρμογών Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ, πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πρόληψης "ΔΙΕΞΟΔΟΣ" στις 29 Ιουνίου 2016.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη διερεύνηση δραστηριοτήτων του Κέντρου, την άμεση ανάγκη στελέχωσής του για την συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας του, ενώ δόθηκε έμφαση στην ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ του ΟΚΑΝΑ και του Δήμου Αχαρνών.
Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΔΙΕΞΟΔΟΥ κ. Κώστας Καρυδάκης μετέφερε, τη πρόθεση του Δημάρχου Αχαρνών και προέδρου της ΔΙΕΞΟΔΟΥ κ. Γιάννη Κασσαβού, για τη διεύρυνση των σχέσεων με τον ΟΚΑΝΑ, συνεκτιμώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες του Δήμου Αχαρνών, καθώς και την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Αχαρνών προς τις δράσεις και δραστηριότητες των επιστημονικών στελεχών της ΔΙΕΞΟΔΟΥ στην τοπική κοινότητα.
Από την γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση απορρέει και το γεγονός ότι κοινός στόχος όλων, δεν είναι άλλος, από την καταπολέμηση των εξαρτήσεων και στην προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας των κατοίκων του Δήμου Αχαρνών.
Εκτός από τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΔΙΕΞΟΔΟΥ, στη συνάντηση παραβρέθηκαν και τα μέλη του ΔΣ, Νίκος Γκασούκας και Μαρία Ναυροζίδου κάνοντας τις δικές τους παρεμβάσεις και καταθέτοντας τις δικές τους απόψεις και θέσεις για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της ΔΙΕΞΟΔΟΥ.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός