Παγκόσμια ημέρα ηλικιωμένων: γιορτή αφιερωμένη στα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ηλικιωμένων η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών διοργάνωσε μια εξαιρετική γιορτή αφιερωμένη στα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός επισκέφτηκε τον χώρο της εκδήλωσης και πέρασε από όλα τα τραπέζια των ηλικιωμένων, ανταλλάσοντας ευχές, εγκάρδιες χειραψίες και αγκαλιές με τους ηλικιωμένους, ενώ του δόθηκε η ευκαιρία να κουβεντιάσει μαζί τους σε κλίμα αμοιβαίας, αγάπης, συμπάθειας και σεβασμού.
Ο πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών κ. Γιώργος Δασκαλάκης καλωσόρισε τους καλεσμένους και υποσχέθηκε ότι τόσο αυτός όσο και η Διοίκηση της ΔΗΦΑ, με την υποστήριξη του προσωπικού, θα συνεχίσουν και θα εντείνουν τις προσπάθειες για να προσφέρουν περισσότερες, πιο αξιόπιστες και πιο ποιοτικές υπηρεσίες στα ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών. Ευχαρίστησε θερμά το προσωπικό της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών για τον επαγγελματισμό, την εργατικότητα και κυρίως για την αγάπη και το μεράκι σε αυτό που κάνουν.
Με αφορμή την γιορτή για την Παγκόσμια ημέρα των ηλικιωμένων αφιερωμένη στα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε:
"Εκφράζουμε με έργα και πράξεις την αγάπη μας, την έννοια μας, τη φροντίδα μας και το σεβασμό μας στους ηλικιωμένους καθημερινά. Από αυτούς τους ανθρώπους
παίρνουμε δύναμη, κουράγιο και στήριξη. Οι ηλικιωμένοι παραμένουν ο θεμέλιος λίθος, των οικογενειών μας, των όσων έχουμε καταφέρει και των αξιών που "κουβαλάμε". Στους ανθρώπους που δούλεψαν, μόχθησαν και προσέφεραν στην κοινωνία μας τόσα πολλά, δεν ταιριάζει το κοινωνικό περιθώριο.
Καθημερινό μας μέλημα είναι η υποστήριξη και η φροντίδα των ηλικιωμένων και ανταμοιβή μας είναι το χαμόγελό και η ικανοποίηση τους
".
Η ορχήστρα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αχαρνών (ΔΗ.Κ.Ε.Α) ανέλαβε τη διασκέδαση των μελών των ΚΑΠΗ με την βοήθεια του τραγουδιστή Θανάση Ευταξία ο οποίος συμμετείχε αφιλοκερδώς στην εκδήλωση.
Στη γιορτή των ηλικιωμένων παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Αχαρνών: Διοικητικών Υπηρεσιών & Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Γιώργος Σταύρου, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Θοδωρής Συρινίδης, Κοινωνικής Πολιτικής κα Ελένη Σαχσανίδου. Η πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Γεωργία Ευθυμιάδου, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αχαρνών κα Μαρία Ναυροζίδου, η Δημοτική Σύμβουλος Αχαρνών κα Λουΐζα Κοσμίδου, η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Αχαρνών κα Γεωργία Κατή και ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Θρακομακεδόνων κ. Χαράλαμπος Τουμανίδης.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός