Μεγάλος νικητής η ΑΡΩΓΗ στον ποδοσφαιρικό αγώνα υποστήριξης

To Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες του Δήμου Αχαρνών "ΑΡΩΓΗ", ήταν ο μεγάλος νικητής του ποδοσφαιρικού αγώνα υποστήριξης, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στο γήπεδο του Αχαρναϊκού, μεταξύ της ομάδας του ΠΣΑΠ με επίλεκτους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας που κατέκτησε το Euro 2004 και του Αχαρναϊκού.
Ο ποδοσφαιρικός αγώνας υποστήριξης της ΑΡΩΓΗΣ διοργανώθηκε, από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, με τη συνεργασία του Δήμου Αχαρνών, της Αστυνομικής Ακαδημίας, της ΠΑΕ Αχαρναϊκός και του Κέντρου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες του Δήμου Αχαρνών "ΑΡΩΓΗ" και τα έσοδα διατέθηκαν στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων της ΑΡΩΓΗΣ για την ενίσχυση των σκοπών του κέντρου.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση του αγώνα, τονίζοντας ότι  είναι εξαιρετικά σημαντικό οι κοινωνικές δομές όπως αυτή της ΑΡΩΓΗΣ να "απολαμβάνουν" της υποστήριξης και της αλληλεγγύης φορέων και πολιτών δηλώνοντας σχετικά:
"Οι άνθρωποι που έχουν τιμήσει την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου καθώς και τα "δικά μας" παιδιά από την αγαπημένη ομάδα της πόλης μας τον Αχαρναϊκό, τίμησαν με την παρουσία τους τον Δήμο Αχαρνών και βοήθησαν για έναν υγιή σκοπό, αποδεικνύοντας ότι έκτος από ποδοσφαιρικά ινδάλματα είναι και πρεσβευτές σημαντικών ανθρώπινων αξιών".

Για την ιστορία, ο ποδοσφαιρικός αγώνας έληξε με σκορ 6-2 υπέρ της ομάδας του ΠΣΑΠ αποδεικνύοντας ότι οι μεγάλες μορφές του Ελληνικού Ποδοσφαίρου διατηρούν το ταλέντο τους ακόμη και αν έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που ήταν στην "ενεργό δράση".









© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός