Τίμησε τις Ένοπλες Δυνάμεις ο Δήμος Αχαρνών

Με Επίσημη Δοξολογία και κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Μενιδιάτη Αγωνιστή Μήτρου Λέκκα, τίμησε ο Δήμος Αχαρνών τις Ένοπλες Δυνάμεις ανήμερα της Εορτής των Ενόπλων Δυνάμεων και των Εισοδίων της Θεοτόκου, παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού, εκπροσώπων της Πολιτείας, των Σωμάτων Ασφαλείας και αγημάτων με σημαία και παραστάτες από σχολεία και τοπικούς συλλόγους του Δήμου Αχαρνών.
Με αφορμή την εορτή των Ενόπλων Δυνάμεων ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε: "Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις υπερασπίζονται διαχρονικά τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας προασπίζοντας την ασφάλεια της Ελλάδος. Το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας εγγυάται την ασφάλεια των Ελλήνων, ενώ σε περιόδους ειρήνης δεν είναι λίγες οι φορές που ο Ελληνικός Στρατός αναλαμβάνει πρωτοβουλίες ώστε να καλύψει έκτακτες ανάγκες των πολιτών ή συμμετέχει σε κοινωνικές δράσεις. Η Εορτή των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελεί φόρο τιμής για όσους διαχρονικά έχουν υπηρετήσει ή έχουν θυσιαστεί για την Πατρίδα μας και έκφραση ευγνωμοσύνης για όσα προσφέρουν στην Ελληνική κοινωνία".
Τον Πανηγυρικό λόγο της ημέρα ανάγνωσε ο Σμήναρχος κ. Παναγιώτης Βλαζάκης.
Κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Μενιδιάτη Αγωνιστή Μήτρου Λέκκα στην κεντρική πλατεία Αχαρνών κατέθεσε, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, εκ μέρους του Ελληνικού Κοινοβουλίου ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α Περιφέρειας Αττικής κ. Παναγιώτης Σκουρολιάκος, εκ μέρους της Ένωσης Κεντρώων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κ. Γεώργιος Δημήτριος Καρράς, εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Ιωάννα Τσούπρα, για τις Ένοπλες Δυνάμεις ο ταξίαρχος κ. Μιχαήλ Φίνος, για την ΕΛ.ΑΣ. ο Υποδ/της του Αστυνομικού Τμήματος Αχαρνών κ. Αθανάσιος Νάστος, για την Πυροσβεστική Υπηρεσία ο Υποπυραγός Βασίλειος Σεψάς Διοικητής του 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού Ολυμπιακού Χωριού, για το Λιμενικό Σώμα ο Αντιπλοίαρχος Σπυρίδων Βασιλικιάς, για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ο Δ/ντης του 13ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών κ. Καρανίκας Αντώνιος, για την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ο Δ/ντης του 1ου Γυμνασίου Αχαρνών κ. Πάλλης Χαράλαμπος και για την Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Αχαρνών η κα Μαργαρίτα Κλαδιά.






© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός