Δράσεις Περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης στα σχολεία του Δήμου Αχαρνών

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι δράσεις Περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης στα σχολεία του Δήμου Αχαρνών με το βραβευμένο εκπαιδευτικό παιχνίδι για το Περιβάλλον "Οι Πλανητοφύλακες".
"Οι Πλανητοφύλακες" έκαναν "στάση" στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών όπου οι μαθητές συμμετείχαν με ενθουσιασμό στο εκπαιδευτικό παιχνίδι παρουσία του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας του Δήμου Αχαρνών κου Στέργιου Πεδιαδίτη.
Το εκπαιδευτικό παιχνίδι "Οι Πλανητοφύλακες" έχει δημιουργηθεί από στελέχη και υπαλλήλους του Δήμου Αχαρνών και έχει λάβει έγκριση από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας (αρ. πρωτ. 2818/24-3-2014, πράξη του Δ.Σ. του ΙΕΠ 16/17-3-2014), ενώ έχει λάβει και το βραβείο "ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015" στην κατηγορία Περιβαλλοντική Ευαισθησία.
Οι διακρίσεις του εκπαιδευτικού παιχνιδιού Περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης του Δήμου Αχαρνών "Οι Πλανητοφύλακες" συνεχίζονται με την υποψηφιότητά του στα BRAVO SUSTAINABILITY AWARDS για την ανάδειξη των καλύτερων πρωτοβουλιών και δράσεων που αναπτύχθηκαν στη χώρα μας στα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης, της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και της Κοινωνικής Υπευθυνότητας.
Η ψηφοφορία θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 5 Μαρτίου 2017 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ψηφίσουν κάνοντας κλικ στην ο παρακάτω εικόνα:

Τα σχολεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Δράσεις Περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης του Δήμου Αχαρνών, μπορούν να επικοινωνούν για τη συμμετοχή τους με την αρμόδια υπάλληλο, κα Ελευθερία Παπαδονικολάκη στο τηλ. 213 2072 304 από τις 7.30 π.μ έως 15.30 μ.μ.


 
 


© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός