Συνάντηση του Δημάρχου με το ΔΣ της Φιλότεχνης Λέσχης Αχαρνών

Με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Φιλότεχνης Λέσχης Αχαρνών συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι από κοινού πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Αχαρνών με την Φιλότεχνη Λέσχη Αχαρνών.
Με την ευκαιρία της συνάντησης με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Φιλότεχνης Λέσχης Αχαρνών, ο Δήμαρχος Αχαρνών ευχαρίστησε τα μέλη της Φιλότεχνης για την Πολιτιστική συνεισφορά της λέσχης, καθώς και για τη διάθεση συνεργασίας με τον Δήμο Αχαρνών στη διοργάνωση εκδηλώσεις και πολιτιστικών δράσεων.
Ενδεικτικά παραδείγματα της εξαιρετικής συνεργασίας του Δήμου Αχαρνών με τη Φιλότεχνη Λέσχη Αχαρνών είναι, η συναυλία αφιέρωμα για τα 90 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη με τη χορωδία των υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού καθώς και η συναυλία της "Big Band'' της Στρατιωτικής Μουσικής Φρουράς Αθηνών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός: "Η Φιλότεχνη Λέσχη Αχαρνών με ιδιαίτερο ζήλο και μεγάλες προσπάθειες προάγει τον Πολιτισμό και τις Τέχνες στον Δήμο Αχαρνών. Τα μέλη της λέσχης δικαιολογούν πλήρως τον τίτλο τους "φίλοι της Τέχνης" σε όλες τις μορφές και εκφράσεις.
Πέρα όμως από τις εκδηλώσεις της και τις δράσεις της, η Φιλότεχνη Λέσχη Αχαρνών έχει διοργανώσει σημαντικές εκδηλώσεις με τον Δήμο Αχαρνών αλλά και με άλλους πολιτιστικούς φορείς της πόλης.
Ο Δήμος Αχαρνών θα είναι πάντα δίπλα τους και θα στηρίζει τις προσπάθειες τους".


Στη συνάντηση παραβρέθηκε η πρόεδρος της Φιλότεχνης Λέσχης Αχαρνών κα Ειρήνη Μπαϊρακτάρη και τα μέλη Ευτυχία Παράσχου και Σοφία Σκρέκη.


© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός